Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › BSOD on Kaveri
New Posts  All Forums:Forum Nav:

BSOD on Kaveri

post #1 of 4
Thread Starter 
I have the A10 7850K APU on an AsRock A88x Extreme6+ mobo with a 4.3 OC..., and I have been getting random BSODs. I have had my 5th one in 2 weeks. It's all because of the little bugger named "atikmdag.sys" .. I have removed and replaced the current beta drivers from AMD several times, but I still get them. Is there something that I can do? I am using the beta 14.2 driver.

I have read solutions from other forums, and the most common is to redo the video driver.

Oh.. I have no dGPU.
post #2 of 4
Quote:
Originally Posted by yraith View Post

I have the A10 7850K APU on an AsRock A88x Extreme6+ mobo with a 4.3 OC..., and I have been getting random BSODs. I have had my 5th one in 2 weeks. It's all because of the little bugger named "atikmdag.sys" .. I have removed and replaced the current beta drivers from AMD several times, but I still get them. Is there something that I can do? I am using the beta 14.2 driver.

I have read solutions from other forums, and the most common is to redo the video driver.

Oh.. I have no dGPU.

Need more info on your setup. Go to your account and fill out your rig details.

It is either a driver issue or bad overclock.
Fresh Phenom 007
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790k ASUS Maximus Impact 7 GTX 470 G.Skill Trident 2400 Cas 9 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Plextor M5 Western Digital 2.5" D5 Custom Loop Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
50" HDTV Logitech K400R Silverstone SX-600-G Bitfenix Phenom M 
  hide details  
Reply
Fresh Phenom 007
(12 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
4790k ASUS Maximus Impact 7 GTX 470 G.Skill Trident 2400 Cas 9 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
Plextor M5 Western Digital 2.5" D5 Custom Loop Windows 8 
MonitorKeyboardPowerCase
50" HDTV Logitech K400R Silverstone SX-600-G Bitfenix Phenom M 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by drnilly007 View Post

Need more info on your setup. Go to your account and fill out your rig details.

It is either a driver issue or bad overclock.

A-10 Warthog
post #4 of 4
I was having the same issues when I first got my Kaveri. I was finally able to fix my issues with the 14.1 beta drivers. I hope this helps.

Edit: Look to see if there is a new BIOS also.

Just thought of another thing that I had an issue with that solved my problems more than the new drivers, the dual channel 1600 kit of ram I was running didn't play well with the Kaveri. All memory tests I ran would report both sticks as having errors.
Edited by kyrie74 - 3/31/14 at 1:27am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD CPUs
Overclock.net › Forums › AMD › AMD CPUs › BSOD on Kaveri