Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Chrome won't connect to gmail, gcal... no google 'services'
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Chrome won't connect to gmail, gcal... no google 'services'

post #1 of 5
Thread Starter 
I'm using Version 36.0.1920.0 canary and can't connect to gmail, calendar, google services of any kind.

I've

- rebooted the PC.
- updated canary
- flushed the DNS

The stable build of Chrome works. Pinging google.com gets 0% packet loss.

I've googled and can't seem to find other people reporting the same problems. Does this suggest it's my PC? If so, any suggestions?

Using the stable build is a pain as it's my wife's browser on the PC and has all her settings, passwords etc. saved.



Thanks in advance



Mike
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #2 of 5
I have the exact same problem.

Google Chrome Canary 36.0.1920.0

I can't connect to any Google services, including Gmail, Google Docs, or even Google Search.

All other non-Google websites work fine. And Google services are fine when using Chrome stable channel.

This started happening a day or two ago, with version 36.0.1919.2, upgrading to 36.0.1920.0 didn't help.

I googled the problem and this was the only post I found. I've registered just to post this reply.
post #3 of 5
Thread Starter 
Glad it's not just me!

Hopefully fixed soon.
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
post #4 of 5
Clearing the browser cache fixes it.

Worked for me.

https://productforums.google.com/forum/#!topic/chrome/-DV52E0hQ9M
post #5 of 5
Thread Starter 
me too.

thanks
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
My do-it-all rig
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
AMD K15 970A-D3P NVIDIA GeForce GTX 660  NVIDIA GeForce GTX 460 
RAMRAMHard DriveOptical Drive
Kingston  Kingston  Crucial M4 64Gb, 4x 1Tb, 1x 500Gb WD Caviar Black LG LiteScribe GH24 
OSMonitorKeyboardPower
Win 10 x64 LG E2350 23" 1920x1080 / Samsung 19.5" 1366x768 Razer Lycosa (Mirror Edition) Corsair HX850w 
CaseMouseMouse PadAudio
CoolerMaster 690 Razer Mamba 2012 Razer Goliath XL Logitech X-530 speakers 
Audio
Creative SupremeFX X-Fi sound card 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Chrome won't connect to gmail, gcal... no google 'services'