Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Water pump loosing flow/head pressure
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Water pump loosing flow/head pressure - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
I don't think I have an RPM signal in my pumps (remember that this happens with all 3 pumps I have tried on this loop) but I will check to see. I have the Swiftech 355, Swiftech 655-B and an all in one Res/Pump combo that I can't remember the name of.
post #12 of 14
Quote:
Originally Posted by BoutDrama View Post

The radiators are Black Ice and I have 2 of them. A 360 and a 240. I took them out of the loop and flushed and examined them already. No obstructions could be detected by me.

Quote:
Originally Posted by BoutDrama View Post

I highly doubt that my perception is off. I can see the fluid at the start of my system flowing strong. About 30 seconds later, I see the flow rate decline as the fluid enters my reservoir. It trickles to a crawl.

yeah, you wouldn't have chunks of crap in the HW labs rads anyways. They are really high quality stuff.

Can you give us a video of the setup so we can see what you're seeing? It's kind of hard to know what's going on just from words.
The Laboratory
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 Vishera 8-Core 4.0GHz Asus Crosshair V Formula-Z Radeon R9 290X Generic 1333MHz R.A.M. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Wester Digital 5400RPM HP CH20L "The Russian Winter" Windows 8 
KeyboardPowerCase
Steel Series Merc Fatal1ty 1000Watt PSU DIY Rig 
  hide details  
Reply
The Laboratory
(11 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD FX-8350 Vishera 8-Core 4.0GHz Asus Crosshair V Formula-Z Radeon R9 290X Generic 1333MHz R.A.M. 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Wester Digital 5400RPM HP CH20L "The Russian Winter" Windows 8 
KeyboardPowerCase
Steel Series Merc Fatal1ty 1000Watt PSU DIY Rig 
  hide details  
Reply
post #13 of 14

Is your pump plugged into a fan controller? If so it might not be able to handle the power draw and it's over heating.

 

Also are you sure you have bled your look all the way?


Edited by animal0307 - 4/5/14 at 2:12pm
post #14 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by animal0307 View Post

Is your pump plugged into a fan controller? If so it might not be able to handle the power draw and it's over heating.

Also are you sure you have bled your look all the way?
Not hooked up to a fan controller just molex
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Water pump loosing flow/head pressure