Overclock.net › Forums › Components › Network Hardware › [Solved] Only 10mbit full/half duplex connection on new adapter
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Solved] Only 10mbit full/half duplex connection on new adapter - Page 2

post #11 of 13
At my work, we just had a cable go bad on a printer, for no reason, hasn't moved in 3 weeks. Had to replace it as well today.
 
Spare Gaming Rig
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700k @ 4903 Mhz @1.312v 24/7 Asrock Z270 Taichi eVGA GTX 1080 ACX 3.0 G.Skill Flare X 16GB 3200CL14 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
256GB Samsung 850 Pro 1TB Samsung 850 Evo NZXT Kraken X52 Dell S2417DG 165Hz 1440p G-Sync 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow X Chroma - Mercury Edition Corsair 750 RM Phanteks Evolv ATX Razer Lancehead Tournament Edition Mercury Edition 
Mouse PadAudio
Razer Firefly - Cloth Razer Kraken 7.1 V2 Mercury Edition 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k @ 4.6Ghz Asus MAXIMUS VII GENE GTX 980 Ti @ 1400 Mhz 4 x 4GB (16GB) Corsair LPX DDR3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB Seagate 1TB RAID HDD Cosair H240 Windows 10 
MonitorKeyboardPower
Asus P278Q Razer BlackWidow Corsair 650W 
  hide details  
Reply
 
Spare Gaming Rig
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 7700k @ 4903 Mhz @1.312v 24/7 Asrock Z270 Taichi eVGA GTX 1080 ACX 3.0 G.Skill Flare X 16GB 3200CL14 
Hard DriveHard DriveCoolingMonitor
256GB Samsung 850 Pro 1TB Samsung 850 Evo NZXT Kraken X52 Dell S2417DG 165Hz 1440p G-Sync 
KeyboardPowerCaseMouse
Razer Blackwidow X Chroma - Mercury Edition Corsair 750 RM Phanteks Evolv ATX Razer Lancehead Tournament Edition Mercury Edition 
Mouse PadAudio
Razer Firefly - Cloth Razer Kraken 7.1 V2 Mercury Edition 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 4790k @ 4.6Ghz Asus MAXIMUS VII GENE GTX 980 Ti @ 1400 Mhz 4 x 4GB (16GB) Corsair LPX DDR3 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
240GB Seagate 1TB RAID HDD Cosair H240 Windows 10 
MonitorKeyboardPower
Asus P278Q Razer BlackWidow Corsair 650W 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Quote:
Originally Posted by Shiftstealth View Post

At my work, we just had a cable go bad on a printer, for no reason, hasn't moved in 3 weeks. Had to replace it as well today.

Seen that happen a lot too...I think it is from opening and closing paper trays or the printer head flying back and forth and shaking the whole unit. Those are really tiny contacts so it probably doesn't take much to mess it up.
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K @ 4.7GHz Asus P8P67 B3 GTX 580 EVGA Hydro Copper 2 GTX 580 EVGA  
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x4GB G.Skill Ripjaws bunch of 'em Blu-Ray For movies Windows 8.1 
MonitorMonitorKeyboardPower
24.4" Hans G HH251 X2 Yamakasi DS270  Blah 1000watt Super Flower 
CaseMouseMouse PadAudio
Built into Desk Microsoft SideWinder X8 Comfy one... Creative Extreme Gamer 
  hide details  
Reply
My System
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsGraphics
2600K @ 4.7GHz Asus P8P67 B3 GTX 580 EVGA Hydro Copper 2 GTX 580 EVGA  
RAMHard DriveOptical DriveOS
4x4GB G.Skill Ripjaws bunch of 'em Blu-Ray For movies Windows 8.1 
MonitorMonitorKeyboardPower
24.4" Hans G HH251 X2 Yamakasi DS270  Blah 1000watt Super Flower 
CaseMouseMouse PadAudio
Built into Desk Microsoft SideWinder X8 Comfy one... Creative Extreme Gamer 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Thread Starter 
Well its solved now...

I went to the store and bout a 5m CAT 6 cable and the on-board is now connected at a full duplex 1 gigabit... I guess the pci card is now redundant. At least they don't cost much hehe smile.gif

Thanks all for contributing!
Main
(17 items)
 
  
Reply
Main
(17 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Network Hardware
Overclock.net › Forums › Components › Network Hardware › [Solved] Only 10mbit full/half duplex connection on new adapter