Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › I have forgotten to connect pump to fan headers :D:D:D now I get 55 most :D:D I must be drunk :D:D topic closed :D:D
New Posts  All Forums:Forum Nav:

I have forgotten to connect pump to fan headers :D:D:D now I get 55 most :D:D I must be drunk :D:D topic closed :D:D

post #1 of 3
Thread Starter 
Moved from a good motherboard to a H81M cheap motherboard and my 4790k cpu is overheating even at stock settings(4.4 ghz @ 1.24) with h100i. I mean literally no difference from the intel stock fan. It gets quickly up to 95 degrees while idle is 34-35 . So is this cheap motherboard the reason of it ? I had to move to it cause I bent the pins on my old motherboard and had the buy the cheapest motherboard for a temporary usage. Now is the problem because of mobo , cpu (maybe damaged becasue of bent pins in old mobo ? ) , or corsair h100i ? I was getting 75 with the same settings most before I replaced motherboard .
4790K BEAST
(14 items)
 
  
Reply
4790K BEAST
(14 items)
 
  
Reply
post #2 of 3
Its unlikely to be the cpu's fault. I would try reapplying thermal paste, see if it helps.
kifi
(17 items)
 
kifi2
(17 items)
 
HTPC
(14 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4,4GHz ASUS Maximus IV Extreme P67 MSI GTX 970 Gaming G.Skill Ripjaws X 2*4GB @2133Mhz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial MX100 256GB Western Digital Black FAEX 1TB Sony Optiarc DVD RW Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate Asus VG248QE Lenovo PS2 Corsair GS800 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Pro Logitech G400 Roccat Taito onboard 
Other
Kingston Hyper X Cloud headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K ASUS P8 Z77V-LX EVGA GTX 670 FTW Signature 2 GSkill Ripjaws X 2*8GB @ 1600MHz, CL10 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial MX100 256GB Western Digital Black FAEX 1TB LG DVD-RW Arctic Cooling Freezer 13 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate PHILIPS 220E Lenovo PS2 XFX Core Edition Pro 550W 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Elite 430 Logitech G400 Roccat Taito Onboard 
Audio
Easytouch headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4460 Gigabyte B85M_D3H rev 2.0 EVGA GTX 670 FTW Signature 2 Crucal Basllistic 2*4GB, 1600MHz, CL9, 1T, 1.5V 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Crucial MX100 256GB Western Digital Green EZRX 2TB Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung UE40F5000 Logitech K400r Cooler Master V450S Aerocool QS 200 Lite 
Other
Gigabyte GC-WB 150 pcie wifi 
  hide details  
Reply
kifi
(17 items)
 
kifi2
(17 items)
 
HTPC
(14 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K @ 4,4GHz ASUS Maximus IV Extreme P67 MSI GTX 970 Gaming G.Skill Ripjaws X 2*4GB @2133Mhz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial MX100 256GB Western Digital Black FAEX 1TB Sony Optiarc DVD RW Corsair H60 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate Asus VG248QE Lenovo PS2 Corsair GS800 
CaseMouseMouse PadAudio
Phanteks Enthoo Pro Logitech G400 Roccat Taito onboard 
Other
Kingston Hyper X Cloud headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5 2500K ASUS P8 Z77V-LX EVGA GTX 670 FTW Signature 2 GSkill Ripjaws X 2*8GB @ 1600MHz, CL10 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Crucial MX100 256GB Western Digital Black FAEX 1TB LG DVD-RW Arctic Cooling Freezer 13 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate PHILIPS 220E Lenovo PS2 XFX Core Edition Pro 550W 
CaseMouseMouse PadAudio
Coolermaster Elite 430 Logitech G400 Roccat Taito Onboard 
Audio
Easytouch headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i5-4460 Gigabyte B85M_D3H rev 2.0 EVGA GTX 670 FTW Signature 2 Crucal Basllistic 2*4GB, 1600MHz, CL9, 1T, 1.5V 
Hard DriveHard DriveHard DriveOS
Crucial MX100 256GB Western Digital Green EZRX 2TB Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB Windows 7 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung UE40F5000 Logitech K400r Cooler Master V450S Aerocool QS 200 Lite 
Other
Gigabyte GC-WB 150 pcie wifi 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by kifinas View Post

Its unlikely to be the cpu's fault. I would try reapplying thermal paste, see if it helps.

I have forgotten to connect pump to fan headers biggrin.gif:D:D

now I get 55 most biggrin.gif:D

I must be drunk biggrin.gif:D

topic closed biggrin.gif:D
4790K BEAST
(14 items)
 
  
Reply
4790K BEAST
(14 items)
 
  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
  • I have forgotten to connect pump to fan headers :D:D:D now I get 55 most :D:D I must be drunk :D:D topic closed :D:D
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › I have forgotten to connect pump to fan headers :D:D:D now I get 55 most :D:D I must be drunk :D:D topic closed :D:D