Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › GIGABYTE X99 Motherboard Discussion/Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GIGABYTE X99 Motherboard Discussion/Club - Page 64

post #631 of 696
I just got a Phoenix SLI board myself:





I still give it a whirl soon. If you have any specific questions, let me know.
post #632 of 696
Quote:
Originally Posted by greg1184 View Post

Anyone got the new Designare or Phoenix?

That designare looks very very tempting. Has tons of features for a decent price. I don't know whats keeping my finger from clicking "place order" lol
My latest Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 AsRock X370 TaiChi EVGA GTX 1080 ACX 3.0 G.Skill 32MB 3200mhz DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung EVO 500GB SSD Samsung EVO Pro 512MB M2 Drive XSPC Raystorm Pro AlphaCool ST30 360 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair SP120 x6 push/pull Windows 10 Acer Predator X34 Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair AX1200 Inwin 909 Logitech G502 Proteus Spectrum Corsair MM300 
  hide details  
Reply
My latest Rig
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700 AsRock X370 TaiChi EVGA GTX 1080 ACX 3.0 G.Skill 32MB 3200mhz DDR4 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung EVO 500GB SSD Samsung EVO Pro 512MB M2 Drive XSPC Raystorm Pro AlphaCool ST30 360 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair SP120 x6 push/pull Windows 10 Acer Predator X34 Corsair K70 RGB 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair AX1200 Inwin 909 Logitech G502 Proteus Spectrum Corsair MM300 
  hide details  
Reply
post #633 of 696
I may look into buying the designare sometime late this month since the color scheme matches my upgrade build and also get rid of my wireless pci card since the board has its own wifi but im a bit curious about where the first pci x16 slot is. Im not sure if i can put my gpu there since the backplate may get in the way with the I/O cover and i noticed in the computex pictures they put the card in the next following slot.
Anatolii
(14 items)
 
Kirovskaya
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6900K@4.4ghz Gigabyte X99 Designare EX EVGA 1080 Ti FE GSkill TridentZ 64GB DDR4 3200mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 500gb Samsung 950 Pro 512GB Samsung 850 EVO 1TB Mushkin Reactor 1TB 
CoolingOSMonitorPower
EK/Bitpower Custom Loop Windows 10 Pro Samsung 55KS8500 4K Seasonic SilentSnow 1050w 
CaseAudio
Caselabs White SMA8 Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4690T ASRock Anniversary Z97 EVGA 1070 GTX Superclocked G Skill 16gb 2400mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 250 GB Coolermaster Hyper 212+ Windows 7 Home Premium 64bit Qnix 2710 Multiport 
  hide details  
Reply
Anatolii
(14 items)
 
Kirovskaya
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6900K@4.4ghz Gigabyte X99 Designare EX EVGA 1080 Ti FE GSkill TridentZ 64GB DDR4 3200mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 500gb Samsung 950 Pro 512GB Samsung 850 EVO 1TB Mushkin Reactor 1TB 
CoolingOSMonitorPower
EK/Bitpower Custom Loop Windows 10 Pro Samsung 55KS8500 4K Seasonic SilentSnow 1050w 
CaseAudio
Caselabs White SMA8 Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4690T ASRock Anniversary Z97 EVGA 1070 GTX Superclocked G Skill 16gb 2400mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 250 GB Coolermaster Hyper 212+ Windows 7 Home Premium 64bit Qnix 2710 Multiport 
  hide details  
Reply
post #634 of 696
It's above the M.2 shield, and the one below it is the second one from what I saw. Similar to the board above.
post #635 of 696
Nabbed the picture from the thread.

Maybe its just me but the placement just seemed a little odd since we're always told to use the first x16 slot but i guess you can see the armor better and x99 motherboard bios allows you to pick which pci slot to boot up first.
Anatolii
(14 items)
 
Kirovskaya
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6900K@4.4ghz Gigabyte X99 Designare EX EVGA 1080 Ti FE GSkill TridentZ 64GB DDR4 3200mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 500gb Samsung 950 Pro 512GB Samsung 850 EVO 1TB Mushkin Reactor 1TB 
CoolingOSMonitorPower
EK/Bitpower Custom Loop Windows 10 Pro Samsung 55KS8500 4K Seasonic SilentSnow 1050w 
CaseAudio
Caselabs White SMA8 Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4690T ASRock Anniversary Z97 EVGA 1070 GTX Superclocked G Skill 16gb 2400mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 250 GB Coolermaster Hyper 212+ Windows 7 Home Premium 64bit Qnix 2710 Multiport 
  hide details  
Reply
Anatolii
(14 items)
 
Kirovskaya
(8 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6900K@4.4ghz Gigabyte X99 Designare EX EVGA 1080 Ti FE GSkill TridentZ 64GB DDR4 3200mhz 
Hard DriveHard DriveHard DriveHard Drive
Samsung 840 EVO 500gb Samsung 950 Pro 512GB Samsung 850 EVO 1TB Mushkin Reactor 1TB 
CoolingOSMonitorPower
EK/Bitpower Custom Loop Windows 10 Pro Samsung 55KS8500 4K Seasonic SilentSnow 1050w 
CaseAudio
Caselabs White SMA8 Logitech Z-5500 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i5 4690T ASRock Anniversary Z97 EVGA 1070 GTX Superclocked G Skill 16gb 2400mhz 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 250 GB Coolermaster Hyper 212+ Windows 7 Home Premium 64bit Qnix 2710 Multiport 
  hide details  
Reply
post #636 of 696
A card with backplate works in the first PCIe slot. Excuse the photography skills... There is a small gap using my 980 windforce.

post #637 of 696
Anyone happen to have a picture of their BIOS? I can't for the life of me get my X99 Phoenix SLI to boot at my memory's XMP profile of 3000mhz. Anything past like 2400mhz is just plain unstable. Ive increased all the memory related voltages (VCC) and I can get it to post at 3000mhz but it will not show more than 4GB of ram even though it detects all 4 sticks.

Also my CPU I can't get to overclock past 4ghz no matter what voltage i use. Temps are mid 60's so thats not a problem.
Silent Dominator
(28 items)
 
Classy Lady
(26 items)
 
TUF Inside
(18 items)
 
  hide details  
Reply
Silent Dominator
(28 items)
 
Classy Lady
(26 items)
 
TUF Inside
(18 items)
 
  hide details  
Reply
post #638 of 696
What BIOS are you on? I had a very similar issue on the F2 BIOS it shipped with and Gigabyte gave me an F3 beta that helped.
post #639 of 696
Quote:
Originally Posted by geggeg View Post

What BIOS are you on? I had a very similar issue on the F2 BIOS it shipped with and Gigabyte gave me an F3 beta that helped.

I am using BIOS F4, it had F2 and did the same thing.
Silent Dominator
(28 items)
 
Classy Lady
(26 items)
 
TUF Inside
(18 items)
 
  hide details  
Reply
Silent Dominator
(28 items)
 
Classy Lady
(26 items)
 
TUF Inside
(18 items)
 
  hide details  
Reply
post #640 of 696
Quote:
Originally Posted by ShortySmalls View Post

I am using BIOS F4, it had F2 and did the same thing.

It could be sucky IMC but yeah, I am not sure. Let's see if @GBT-MatthewH has some suggestions.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › GIGABYTE X99 Motherboard Discussion/Club