Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Flashing Zotac GTX 780 Ti OC (ZT-70505-10P) with Skynet BIOS
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Flashing Zotac GTX 780 Ti OC (ZT-70505-10P) with Skynet BIOS

post #1 of 3
Thread Starter 
Hi I have 2 Zotac 780 TI OC in SLI. I planned to flash both card with skynet 780 ti bios. The cards have custome cooler ( zotac amp lookalike). The cards(or card) were unstable at 1202mhz(1150 boost) at stock bios (voltage 1.212mv, power 106%). I realised the voltage fluctuate between 1.212 to 1.175. There's only one version of Zotac 780 ti bios posted on this forum skyn3t-Ti-vBios-Zotac 80.80.30.00.01, while my stock is 80.80.34.00.20. The version looks different. Because I have no dual bios, can anyone with Zotac customs 780 ti confirms this work? DId I get a bad cards since other manage to do 1200mhz boost while mine were unstable at 1150 mhz boost.
Edited by Johnny9213 - 11/25/14 at 2:26pm
post #2 of 3
I have the same card/ bios version as yours, and the kynet bios didn't work, due to the bios mismatch. the closest you can get is to have the skynet bios open in the kepler bios tweaker, and copy the settings to your stock bios files, which can be obtained though gpuz.
post #3 of 3
Someone has, please improved to a referential ZOTAC Does Bios? the card does not give me a motherboard signal with p67, but AMD is in a perfect whole. I think it can be immature bios problem.

Thank you
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Flashing Zotac GTX 780 Ti OC (ZT-70505-10P) with Skynet BIOS