Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] Acer Predator XB270HU Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

[Official] Acer Predator XB270HU Owners Club - Page 376

post #3751 of 4125
Quote:
Originally Posted by TheFieryTaco View Post

Hi.

Will the following section ever be updated?
I'm running two GTX 980Tis in SLI and I've been having various problems with games and stuttering, I've tried everything but just can't figure it out. Maybe it has something to do with G-Sync/this monitor, so I'm very interested in what the "Proper connectivity" is for this scenario. Maybe I've got it set up incorrectly.

Thanks in advance for any answers.

What's your monitor setup? I'm fine with 1x xb270hu and 2x 980s. Could be your software? Try completely uninstalling all NVIDIA drivers and applications and reinstalling.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
post #3752 of 4125
Quote:
Originally Posted by bajer29 View Post

What's your monitor setup? I'm fine with 1x xb270hu and 2x 980s. Could be your software? Try completely uninstalling all NVIDIA drivers and applications and reinstalling.

http://www.guru3d.com/files-details/display-driver-uninstaller-download.html

1x XB270HU. I've reinstalled drivers a couple times already. Just decided to wipe my main drive and upgrade to Windows 10 on it, maybe that'll help.
post #3753 of 4125
Quote:
Originally Posted by TheFieryTaco View Post

1x XB270HU. I've reinstalled drivers a couple times already. Just decided to wipe my main drive and upgrade to Windows 10 on it, maybe that'll help.

All I can say is mine worked fine on Win7 and Win10. Could be a freak DP cable issue or the mainboard of the monitor itself. Sorry you're having so many issues with it frown.gif I hope the fresh OS install will help!
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
post #3754 of 4125
Well I ordered another one. This time I got a September build but it doesn't support 165hz. Zero dead pixels. Just a little backlight bleed in the bottom right corner.
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i2500k @ 4.2ghz Asus p8p67 Zotac GTX 970 G Skill Ripjaws 8gb 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 Win 7 Ultimate Acer XB270HU bprz ips Microsoft Natural 4000 
PowerAudioAudioAudio
XFX 550w Rokit KRK 6 Lexicon Alpha Sennheiser HD518 
  hide details  
Reply
My System
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i2500k @ 4.2ghz Asus p8p67 Zotac GTX 970 G Skill Ripjaws 8gb 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H50 Win 7 Ultimate Acer XB270HU bprz ips Microsoft Natural 4000 
PowerAudioAudioAudio
XFX 550w Rokit KRK 6 Lexicon Alpha Sennheiser HD518 
  hide details  
Reply
post #3755 of 4125
Quote:
Originally Posted by TheFieryTaco View Post

1x XB270HU. I've reinstalled drivers a couple times already. Just decided to wipe my main drive and upgrade to Windows 10 on it, maybe that'll help.

Quote:
Originally Posted by bajer29 View Post

All I can say is mine worked fine on Win7 and Win10. Could be a freak DP cable issue or the mainboard of the monitor itself. Sorry you're having so many issues with it frown.gif I hope the fresh OS install will help!

Any luck with your reformat?
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
post #3756 of 4125
Just noticed something and I'd like to know if this occurs for others as well:

If I'm in-game and I change the game's res to for example 1920x1080, the monitor's OSD still displays "2560x1440" as the current resolution in the "Information" tab.
And another inconsistency: When on my windows desktop, the "Information" tab on the OSD displays "Mode" as "G-Sync", even though I have G-Sync set to only activate in Full-Screen applications. Shouldn't the monitor be in Fixed Refresh and/or Normal mode on the desktop then?

So, yeah, I was wondering if anybody else is experiencing these discrepancies or if I have a faulty model.
post #3757 of 4125
Quote:
Originally Posted by bajer29 View Post


Any luck with your reformat?

Finished it this morning, and unfortunately no. Although some of the issues I had seem to have disappeared so the reformat did help somewhat. I'm giving up, maybe the issues aren't even due to the monitor, whatever mad.gif

EDIT: Spoke too soon, it seems the main issue I was having is actually fixed after the reformat. Awesome! biggrin.gif
Edited by TheFieryTaco - 1/29/16 at 3:22am
post #3758 of 4125
Quote:
Originally Posted by TheFieryTaco View Post

Finished it this morning, and unfortunately no. Although some of the issues I had seem to have disappeared so the reformat did help somewhat. I'm giving up, maybe the issues aren't even due to the monitor, whatever mad.gif

EDIT: Spoke too soon, it seems the main issue I was having is actually fixed after the reformat. Awesome! biggrin.gif

Glad to hear it! thumb.gif
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
Xeno Storm V 1.2
(20 items)
 
 
RetroPie
(13 items)
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core Duo T2400 / 1.83 GHz Intel GMA 950 2x 2GB DDR2 120GB 5400 rpm HDD 
OS
Linux Mint 17.2 Rafaela 
CPUMotherboardGraphicsRAM
ARM Cortex-A7 Raspberry Pi 2 Model B Broadcom VideoCore IV 512MB 
Hard DriveHard DriveCoolingOS
64GB Corsair Voyager Go 16GB Micro SD Aluminum heat spreaders RetroPi 
MonitorKeyboardPowerCase
Samsung 23" LED Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Anker 24W PowerPort 2 OneNineDesign RasPi Black 
Other
8Bitdo NES30 Pro Controller 
  hide details  
Reply
post #3759 of 4125
Hi bad seed
Loved the video very informative, I,m late to the party but bought this panel after I saw the video, made me laugh as well.
Keep up good work
post #3760 of 4125
My settings if anyone interested need to post for backup
This is for the newer OSD with 165hz and If setting isn't listed then I have at default setting/

Brightness 55-75 I have at 75 ATM

Color: User
R: 50
G: 48
B: 57

Saturation: 110

6_Axis
R: 140
G: 140
B: 140
Rest default'

ICC

acer_xb270hu.zip 14k .zip file
Edited by C3321J6 - 2/4/16 at 7:56am
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Monitors and Displays
Overclock.net › Forums › Components › Monitors and Displays › [Official] Acer Predator XB270HU Owners Club