Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No display after upgrading graphics card (SOLVED)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

No display after upgrading graphics card (SOLVED)

post #1 of 3
Thread Starter 
Not sure if this is the right forum for this but;

I recently got a GTX980 to replace my GTX780 and after installing the new card i get no display at all (not on start up, no view of BIOS etc). I tried removing the card to use my intel CPU graphics but that didn't help at all - still no display. I have reset the CMOS using the jumper method in the motherboard manual. I also tried my brothers card (Some old AMD card) and that didn't work. I also tried the graphics card in another slot to no avail.

I already sold the old card to a guy from work since he was without a card I rushed it a bit. I was pretty sure I removed the drivers but now I am doubting that.

If anyone could give me some advice as to what to do from here (either to get card working or at least the intel graphics) I would really appreciate it.

I am running a Intel 4770k on a ASUS Gryphon Z87.

Thanks
Pooter
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k P8Z77-v DELUXE GTX 680 Samsung 30nm 2x4GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 256GB SSD Crucial M4 512GB SSD 1TB Samsung HDD Cheapo LG DVD drive 
CoolingOSMonitorMonitor
H100 Windows 7 Ultimate 64-bit BenQ 2420T Yamakasi Catleap 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD Keyboard V1 Silverstone Strider Plus 850W Thermaltake Level 10 GT Steelseries Kana 
AudioAudioAudio
Titanium HD ATH-AD900 Swan M200MKIII 
  hide details  
Reply
Pooter
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k P8Z77-v DELUXE GTX 680 Samsung 30nm 2x4GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 256GB SSD Crucial M4 512GB SSD 1TB Samsung HDD Cheapo LG DVD drive 
CoolingOSMonitorMonitor
H100 Windows 7 Ultimate 64-bit BenQ 2420T Yamakasi Catleap 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD Keyboard V1 Silverstone Strider Plus 850W Thermaltake Level 10 GT Steelseries Kana 
AudioAudioAudio
Titanium HD ATH-AD900 Swan M200MKIII 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Normally you would get the BIOS window even if you have wrong drivers.
Since you also tried a working card from your brother which gives you no display at all i'm going to say try a different cable first to connect it to your monitor. If that doesn't work try a different monitor.
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-2500k @ 4.5GHz ASUS P8Z68-V Pro Sapphire Tri-X R9 290X Sapphire HD 6950 2GB DiRT 3 Edition / Unlocked ... 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
16 GB Corsair Vengeance LP DDR3-1600 CL9 Western Digital Caviar Blue 1TB Samsung 830 256GB LG BH10LS30 
CoolingCoolingOSMonitor
Thermalright Venomous-X Black Edition 2x Noiseblocker S-Series M12-P Windows 7 Ultimate x64 HP 2510i 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance K90 EVGA SuperNOVA P2 Cooler Master HAF X Razer DeathAdder 3.5G 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsGraphics
Intel Core i5-2500k @ 4.5GHz ASUS P8Z68-V Pro Sapphire Tri-X R9 290X Sapphire HD 6950 2GB DiRT 3 Edition / Unlocked ... 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
16 GB Corsair Vengeance LP DDR3-1600 CL9 Western Digital Caviar Blue 1TB Samsung 830 256GB LG BH10LS30 
CoolingCoolingOSMonitor
Thermalright Venomous-X Black Edition 2x Noiseblocker S-Series M12-P Windows 7 Ultimate x64 HP 2510i 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair vengeance K90 EVGA SuperNOVA P2 Cooler Master HAF X Razer DeathAdder 3.5G 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
That was it!

I used two cables already but after what you said about how the drivers should matter I tried a third and it works fine.

Thanks so much!
Pooter
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k P8Z77-v DELUXE GTX 680 Samsung 30nm 2x4GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 256GB SSD Crucial M4 512GB SSD 1TB Samsung HDD Cheapo LG DVD drive 
CoolingOSMonitorMonitor
H100 Windows 7 Ultimate 64-bit BenQ 2420T Yamakasi Catleap 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD Keyboard V1 Silverstone Strider Plus 850W Thermaltake Level 10 GT Steelseries Kana 
AudioAudioAudio
Titanium HD ATH-AD900 Swan M200MKIII 
  hide details  
Reply
Pooter
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3570k P8Z77-v DELUXE GTX 680 Samsung 30nm 2x4GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Crucial M4 256GB SSD Crucial M4 512GB SSD 1TB Samsung HDD Cheapo LG DVD drive 
CoolingOSMonitorMonitor
H100 Windows 7 Ultimate 64-bit BenQ 2420T Yamakasi Catleap 
KeyboardPowerCaseMouse
WASD Keyboard V1 Silverstone Strider Plus 850W Thermaltake Level 10 GT Steelseries Kana 
AudioAudioAudio
Titanium HD ATH-AD900 Swan M200MKIII 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › No display after upgrading graphics card (SOLVED)