Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Dead CPU or MOBO
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Dead CPU or MOBO

post #1 of 5
Thread Starter 
Hey guys!

I'm halfway through a build and I'm getting pretty frustrated. I've worked through dozens of issues, a dead psu, and other stuff.

The system won't post or send any video via the HDMI port on the back, or through a GPU that I tried. The board is a brand new Asus ROG Maximus VI Gene and the cpu is an Intel Core i5 4690K

I know the stick of ram works, and I don't have anything else plugged in. I tore it down to a cpu, one Ram stick and the board on a non conductive surface, and still nothing. Any tips or things I should try before I have to deal with Newegg's legendarily bad RMA?

I've flashed the BIOS too, by the way.
post #2 of 5
What does the Qcode on the mobo show, as long as it's not 00 you have hope?
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
It says 00, yeah. Is it toast?
post #4 of 5
Yeah unfortunately it's dead, doubt any MacGyver skills will fix that. You could always try and see if there are bent pins causing it.
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
Just a 'puter
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 6700K ASUS Maximus VIII Hero iGPU thanks to Nvidia 970 3.5GB Corsair Vengeance LPX CMK8GX4M2B3200C16 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 950 PRO 512GB Crucial M4 256GB RX360 V3 Koolance CPU-380I 
CoolingCoolingOSMonitor
Koolance RP-452X2 Reservoir Koolance PMP-450 12V Variable Speed Pump Windows 10 Pro x64 benq XL2411Z 
KeyboardPowerCaseMouse
logitech G510 Seasonic X-760 Corsair 800D Mionix Castor 
AudioAudio
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium HD DT 990 Premium 250Ohm 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
Well, I didn't see any. We are gonna RMA the CPU and MOBO, since I never did figure out which one died. And I'm sending back the case, it was a pain in the ass to build in, and I didn't really like it anyways. Thanks guys!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel CPUs
Overclock.net › Forums › Intel › Intel CPUs › Dead CPU or MOBO