Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Mic not working. Pleas help!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Mic not working. Pleas help!!!

post #1 of 2
Thread Starter 
For some reason my microphone wont work. I recently upgraded my mobo and cpu and earlier this weekend it was working. I havent changed anything since then. The headphones still work and whenever i pug it into my I/O port it opens realtek control panel and it asks me if i plugged in the mic and i say yes or whatever. When I go into recording devices and put the volume and boost the gain it makes a buzzing but no sound. It is set to default device, i tried a new headset, i tried reinstalling the realtek driver. I tried reinstalling the drivers but nothing. This board did get wet from my water cooling loop and there was water on the audio components but i let it air dry and blew it out with a hair dryer. It worked for about a day after the water damage but it just stopped working. IT kept resetting my volume levels for the mic every time i rebooted so maybe it just changed some settings. I also tried the front panel connectors, the headphones work there as well but no mic. Please help! Thanks!

Mobo: MSI 970 Gaming
Edited by ethanh100 - 10/6/15 at 11:55am
post #2 of 2
Thread Starter 
You know what, it was on mute... it was muted on the control box on the cord. Im done, im quitting computers. I can build a pc with a custom water cooling loop but it takes me 2 days to unmute my mic lol
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Sound Cards and Computer Audio
Overclock.net › Forums › Components › Sound Cards and Computer Audio › Mic not working. Pleas help!!!