Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › SLI not working in Heroes of the Storm? only me?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

SLI not working in Heroes of the Storm? only me?

post #1 of 4
Thread Starter 
got 2x980's in SLI. both working correctly in any other game. Doesnt work in HoTs it seems. Is there no support for in the game or is it the nvidia drivers preventing it?

I ofc have the latest drivers installed. this is the reply i got from Blizzard.

"Hello,

This isn't something we can really help with right now, as it appears the reason SLI is disabled when Heroes of the Storm is active is something beyond our immediate reach.

We can only really recommend either waiting and checking for newer drivers from Nvidia, or to potentially roll back to a previous driver if SLI support is something you need at this time.
"
post #2 of 4
The new drivers are not profiled for HoTs ATM. It just a waiting game.
Current
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XEON Rampage 3 Black Edition GTX 580 (x2) 24GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD VelociRaptor WD Black RE3 WD Black (x3) Delta Fans (13) 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 Ultimate 32-bit (Kernel Unlocked) Triple T220 MS Natural 4000 Dual 620Watts 
CaseMouseMouse Pad
Custom Built Razer Orochi func 360 
  hide details  
Reply
Current
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XEON Rampage 3 Black Edition GTX 580 (x2) 24GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD VelociRaptor WD Black RE3 WD Black (x3) Delta Fans (13) 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 Ultimate 32-bit (Kernel Unlocked) Triple T220 MS Natural 4000 Dual 620Watts 
CaseMouseMouse Pad
Custom Built Razer Orochi func 360 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by psychophat View Post

The new drivers are not profiled for HoTs ATM. It just a waiting game.

uh, typical
post #4 of 4
That's nearly the same as what they said during my early days of MWO and SC2, how sad and annoying that waiting game was.
Current
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XEON Rampage 3 Black Edition GTX 580 (x2) 24GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD VelociRaptor WD Black RE3 WD Black (x3) Delta Fans (13) 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 Ultimate 32-bit (Kernel Unlocked) Triple T220 MS Natural 4000 Dual 620Watts 
CaseMouseMouse Pad
Custom Built Razer Orochi func 360 
  hide details  
Reply
Current
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
XEON Rampage 3 Black Edition GTX 580 (x2) 24GB DDR3 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
WD VelociRaptor WD Black RE3 WD Black (x3) Delta Fans (13) 
OSMonitorKeyboardPower
Win7 Ultimate 32-bit (Kernel Unlocked) Triple T220 MS Natural 4000 Dual 620Watts 
CaseMouseMouse Pad
Custom Built Razer Orochi func 360 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › SLI not working in Heroes of the Storm? only me?