post #1 of 1
Thread Starter 
I got parts to revamp my loop around the end of the year, and ended up with the Apogee XLC with the starfleet logo milled into it thanks to the fine people at PPCS. It looked great and ran well, but a few days ago the block started leaking. I can't tell exactly where it's coming from, but I looked around and read that a few people have had serious leaking and cracking issues with theirs too.

I took it out and retightened the plate to the block and redid the mount, but it just started dripping on my 970 again...


Anyone else had leaking/cracking problems with this line of blocks? If it's a known issue, I think I'll stick to air until I can get a different brand block. Pretty pissed that I got a month of use out of this one...
Relativity
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 990FXA-UD3 GTX 970 GSkill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 830 WD Black WD Velociraptor Custom Loop 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Samsung 27" Acer 22" Logitech G15 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650  H440 G402 QCK+ MLG edition 
AudioAudioAudioAudio
2x JBL LSR305 studio monitors Scarlett 2i2 interface NW-700 condenser mic AKAI MPK MIDI controller 
Other
Black/White single braid sleeving 
  hide details  
Reply
Relativity
(21 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX 8350 990FXA-UD3 GTX 970 GSkill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 830 WD Black WD Velociraptor Custom Loop 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Samsung 27" Acer 22" Logitech G15 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650  H440 G402 QCK+ MLG edition 
AudioAudioAudioAudio
2x JBL LSR305 studio monitors Scarlett 2i2 interface NW-700 condenser mic AKAI MPK MIDI controller 
Other
Black/White single braid sleeving 
  hide details  
Reply