Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte Z170x-Gaming-G1 SIV not showing temperatures in System Alert
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Gigabyte Z170x-Gaming-G1 SIV not showing temperatures in System Alert

post #1 of 3
Thread Starter 
Hello,

I'm running Windows 10 x64 on z170x-Gaming-G1. I wanted to check the temperatures in System information viewer. The first page shows my CPU, motherboard, memory. However the Systems Alert page is essentially blank. Is there a service or something else I should check out. This occurs if I have defender on or off as well as windows firewall. I have no other AV or firewall software installed. I have all the latest patches/updates for windows, appcenter, easytune, siv.
post #2 of 3
Just use hwinfo or hwmonitor, they will give you many more temperature readings
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
X99 Main Rig
(10 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel 5960X Extreme Edition @ 4.5GHz Always Changing VisonTek R9 290 G.Skill Ripjaws 4 16GB (4x4GB) DDR4 @ 3200MHz 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung 128GB M.2 PCI-E 4x SSD Apotop 256GB SSD 1.82TB NAS Noctua NH-D15 with both fans 
OSPower
Win7 Pro Enermax 1000W 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Thanks - that is getting me the temperatures. I'm wondering why siv doesn't work.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Gigabyte Z170x-Gaming-G1 SIV not showing temperatures in System Alert