post #1 of 1
Thread Starter 
I have currently installed 16.2 Crimson drivers on my 7850. I think it's the drivers that are causing problems, but I'm not sure, since it used to happen with other versions too. So what basically happens is, whenever i open a website that has video on it (facebook video start automatically) the screen immediately gets corrupted, sometimes if I'm quick and close my browser with alt+f4 it goes back to normal on my desktop, but sometimes it stays corrupted and I need to restart my pc. I tried turning hardware acceleration in flash off/on, but it didn't help. It doesn't always happen, sometimes it's gone for weeks and then it just comes back. Games are fine, no problems. I have enabled alternate dvi mode in radeon settings, not sure if it makes a difference. Does anyone have any idea what it could be?
The First
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD FX-8320 AM3+ 4.2Ghz  Gigabyte 990FXA-UD3 Corsair Vengeance 2x4GB 1TB Seagate 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
some Samsung DVD-ROM Windows 10 Ultimate 64bit VG248Q 144Hz Logitech K260 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake 650W 80+Bronze CoolerMaster K350 R.A.T. 7 Steelseries 
Audio
Logitech 2.1 
  hide details  
Reply
The First
(13 items)
 
  
CPUMotherboardRAMHard Drive
AMD FX-8320 AM3+ 4.2Ghz  Gigabyte 990FXA-UD3 Corsair Vengeance 2x4GB 1TB Seagate 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
some Samsung DVD-ROM Windows 10 Ultimate 64bit VG248Q 144Hz Logitech K260 
PowerCaseMouseMouse Pad
Thermaltake 650W 80+Bronze CoolerMaster K350 R.A.T. 7 Steelseries 
Audio
Logitech 2.1 
  hide details  
Reply