Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › MSI Gaming 7 CRash
New Posts  All Forums:Forum Nav:

MSI Gaming 7 CRash

post #1 of 3
Thread Starter 
I have a MSI Gaming 7 Z97A MOBO- 4790K- 850 watt EVGA PSU- GTX 970- 2 sticks 8GB RAM- My MOBO will not boot into BIOS I get nothing but a black screen. LED code 67. I have reset the CMOS with no change. Is there any way for me to flash or restore the BIOS in its current state?
post #2 of 3
MSI has directions for flashing from a USB stick.

Near the bottom of the page................



Just follow the directions.

But, what makes you think that a BIOS reflash will fix your issue?
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
My System
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
FX6300 Black M5A99X EVO R2.0 Nvidia GTS450 Team Vulcan PC3 12800 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Samsung 840 PRO Asus DRW-1608P (x2) Custom Water Cooling Win7 (Ult), Win 8.1 & Win Server 2012 R2 
MonitorKeyboardPowerCase
2 X Samsung 915N Ducky Shine III, Blue Cherry/Blue LEDs PCP&C 1kw Lian Li PC-71 (W/Window) 
MouseAudio
Logiteck G400s none 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Thread Starter 
Thanks I got the BIOS fixed.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › MSI Gaming 7 CRash