Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Small Form Factor Systems › Alienware Alpha R2 Owners Club
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Alienware Alpha R2 Owners Club - Page 9

post #81 of 256
Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

While overclocked it was about 10min, non overclocked about 15. I did 1080p ultra. I don't remember it being that demanding though.

Yeah even after a complete wipe using the on board reset feature it kept the Alienware stuff.

Ok, will give it a shot a bit later!

Yeah didn't want any dell or alienware stuff on it at all, so did a fresh install from a USB stick created using the Microsoft "Media Creation Tool".


Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

Shadow of Mordor is like 40GB so you don't have to if you have a Internet limit/etc.

Thanks ok, already have it installed. Also I'm in the UK, we don't really have download limits anymore. Just as well really, downloaded and reinstalled all 63 of my steam games to my alpha 2TB HDD when I got it lol
post #82 of 256
Which oc settings work the best and are stable?
post #83 of 256
Quote:
Originally Posted by Magnusson2004 View Post

Which oc settings work the best and are stable?

I think hippo is running +200 +400. Stable for him, me, not so much lol
post #84 of 256
Played Shadow of Mordor last night for around 30 min's with no problems!
Did a video as well :-)
https://www.youtube.com/watch?v=WjJyD4B0JeM
post #85 of 256
I just did +100 on core and memory...hit 87c in AC: Unity. But no issues
post #86 of 256
Quote:
Originally Posted by spoonablehippo View Post

Played Shadow of Mordor last night for around 30 min's with no problems!
Did a video as well :-)
https://www.youtube.com/watch?v=WjJyD4B0JeM

Danmn, I should try again since I reset it.

Thanks again for the video! Much appreciated.
post #87 of 256
Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

Danmn, I should try again since I reset it.


Thanks again for the video! Much appreciated.

So will a totally clean install w/o any Dell stuff on, make the R2 perform better?
post #88 of 256
Quote:
Originally Posted by Magnusson2004 View Post

So will a totally clean install w/o any Dell stuff on, make the R2 perform better?

I'm not sure. It might a little since all the little alienware stuff won't be running in the background.
post #89 of 256
As I've seen others suggest...anybody think it could be the power supply? Maybe not overheating?

I just thought about it and it makes sense since I had to unplug the power supply from the wall and the cord connecting to it from the Alpha before it turned on again.
post #90 of 256
Quote:
Originally Posted by ATWTech View Post

As I've seen others suggest...anybody think it could be the power supply? Maybe not overheating?

I just thought about it and it makes sense since I had to unplug the power supply from the wall and the cord connecting to it from the Alpha before it turned on again.

It could be..but am not sure. Does seem to be 'something' since you had to unplug the R2
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Small Form Factor Systems
Overclock.net › Forums › Specialty Builds › Small Form Factor Systems › Alienware Alpha R2 Owners Club