Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx )
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx ) - Page 200

post #1991 of 3318
@chris89
Ellesmere.zip 111k .zip file

Thanks a lot friend
post #1992 of 3318
@KeKateLMK... you said 1400+ has issues? Idk try this... Then we can make another if this doesn't work so well or something like that?


KeKate_XFX-GTR-RX480_1433Mhz_2110Mhz_1.zip 111k .zip file
post #1993 of 3318
Flashed it with ATI
Quote:
Originally Posted by chris89 View Post

@KeKateLMK... you said 1400+ has issues? Idk try this... Then we can make another if this doesn't work so well or something like that?


KeKate_XFX-GTR-RX480_1433Mhz_2110Mhz_1.zip 111k .zip file
flashed it with atiflash. after restart black screen. im back because of dual bios. how exactly do i reflash the bios i had before to the 1st switch on dualbios?
post #1994 of 3318
@KeKate So now, flip the switch back while in windows. Then flash my new bios for ya wink.gif Sorry not all GPU's behave the same. As for the DeLimited part as I have seen over and over again. Reference in particular works fine DeLimited. Here ya go.

KeKate_XFX-GTR-RX480_1407Mhz_2070Mhz_175W.zip 111k .zip file
post #1995 of 3318
Quote:
Originally Posted by chris89 View Post

@KeKate So now, flip the switch back while in windows. Then flash my new bios for ya wink.gif Sorry not all GPU's behave the same. As for the DeLimited part as I have seen over and over again. Reference in particular works fine DeLimited. Here ya go.

KeKate_XFX-GTR-RX480_1407Mhz_2070Mhz_175W.zip 111k .zip file
trying to flash my stock bios back before I flash your new one but doesnt seem to work. I flick the dual bios switch to first one, gpuz shows the clocks u set to my bios. I go on cmd - atiflash -f -p 0 Ellesmore.rom reboot and no screen still
post #1996 of 3318
I would simply right click Atiwinflash.exe open as administrator... while bios switch in the bad flash position.. simply select ellesmere.rom and flash but make sure all apps are closed like msi etc and yeah wait it out its quick on polaris. I would just flash the bios I just sent first... though haha
post #1997 of 3318
I'm doing that and it gets frozen on the "Erasing Vbios" screen on Atiwinflash. Waited good 10 mins, no progress, so I manually restarted. Still black screen. Also when I try to flash the stock bios using atiwinflash it tells me "Vbios image not found"
post #1998 of 3318
Quote:
Originally Posted by kekate View Post

I'm doing that and it gets frozen on the "Erasing Vbios" screen on Atiwinflash. Waited good 10 mins, no progress, so I manually restarted. Still black screen. Also when I try to flash the stock bios using atiwinflash it tells me "Vbios image not found"

http://www.overclock.net/t/1353325/tutorial-atiwinflash-how-to-flash-the-bios-of-your-ati-cards/
post #1999 of 3318
http://i.imgur.com/7XoJBjp.png and black screen. Its switched to the first switch where the faulty bios is.
post #2000 of 3318
Your current BIOS is probably corrupt, so you need to boot with the switch on the backup position. After you boot change the switch to the other position with the faulty BIOS and then flash. Don't flash over your backup whatever you do or you could brick your card.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx )