Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx )
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx ) - Page 234

post #2331 of 4596
Quote:
Originally Posted by jackalopeater View Post

Can it really be that simple?!?!?!?!?!

I'll sure enough try it, lol

Yes its simple but my Sapphire rx 480 4gb had stricker too and 8gb in back and didnt work, when you push the 4gb the game is clash but the bios will work, they just didnt bother doing a new box.
post #2332 of 4596
Tried to mod the bios from 8gb to 4gb, but it just doesn't seem to work for me. I'll wait for official 4gb bios.
post #2333 of 4596
At this point the only RX 570 bios available is from the Sapphire, Nitro+ OC 4GB card. Has anybody flashed that one and if so how did things go?
Edited by kilogrm70 - 4/21/17 at 9:21am
post #2334 of 4596
Here's an MSI 570 4G

MSIRX5704G.zip 111k .zip file

Greetings
post #2335 of 4596
Quote:
Originally Posted by chris89 View Post

Why would you want to do that? These aren't HD7000 series cards ya know haha

Because I can set voltage myself. No need, I think I figured it out.
post #2336 of 4596
Thread Starter 
I think the LLC in the 580s bios is lower. I notice a 12-25mv Vdrop from low load to high load. I need to set the voltage to 1150mv@1350Mhz Now. 1137mv before. But the effective voltage is nearly the same.
VRMs are ~7-5° hotter...The core is a little cooler...strange. maybe is my impression
Edited by generaleramon - 4/21/17 at 11:42am
post #2337 of 4596
Does anyone have RX580 4GB bios Nitro+ Version? It would be nice to try and flash it on my rx480
post #2338 of 4596
Quote:
Originally Posted by robnitro View Post

@bill1971 Failed to read rom happened to me while I had hwinfo open. I think any monitoring software like gpuz, afterburner, trixx, hw info interferes with ati flashing

Also check your task tray and task manager to make sure they are not running
ok I start test my new 580!thanks!thumb.gif
post #2339 of 4596
Did any of you tested the gfx card for vram errors after you flashed the rx580 bios? becouse for me after i flashed the msi rx580 gaming x on my 480 , hwinfo showed a lot of errors on vram , so i went to stock bios , plus i noticed the performance takes a dive a bit .
post #2340 of 4596
Quote:
Originally Posted by seikon23 View Post

Did any of you tested the gfx card for vram errors after you flashed the rx580 bios? becouse for me after i flashed the msi rx580 gaming x on my 480 , hwinfo showed a lot of errors on vram , so i went to stock bios , plus i noticed the performance takes a dive a bit .
Untitled.png1.png 58k .png file
I have no issues I think...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD/ATI
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › Polaris Bios Editing ( RX5xx / RX4xx )