Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Not receiving subscription/PM notifications
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Not receiving subscription/PM notifications

post #1 of 5
Thread Starter 
  • What happened?
    As the title indicates, I no longer receive email notifications of private messages and/or new posts to subscribed threads. They came through flawlessly for a long time, but stopped a couple of months ago; I've finally gotten sufficiently annoyed by it to put in a ticket
  • Are you able to reproduce this problem consistently?
    Yep.
  • What steps did you take to reproduce this problem?
    Subscribed to a new thread, waited for a replay, never got an email notification. It's worth noting that I also checked my email account settings to make sure I hadn't inadvertently either blocked ocn or reported one of the messages as spam. I haven't.
  • What action did you expect to occur when this bug appeared?
    I hoped to get email notifications when, say, someone sent me a PM about a classified ad........
  • Any additional information that will help us diagnose the issue:
    Not sure what else you need.
  • Browser, active browser addons, and operating system:
    Chrome, using Yahoo mail.
post #2 of 5
I had a few where I replied on an unanswered thread and it didn't auto subscribe me but I suppose that's something else
Home Gaming Rig
(17 items)
 
Server Computer
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3820s @ 4.75 GHz intel DX79SR Sapphire R9 fury x  4x4 GEIL running at 2333 10-12-11-28 T1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
samsung 850 EVO times 4 in raid 0 samsung 960 Pro samsung dvdR danger den 1366 waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate hp la2405wg old dell ps/2 Corsair HX1050 
CaseMouseMouse PadAudio
apevia xcruiser 2 microsoft intellimouse explorer 1.2A formica countertop alesis monitor one MK2 speakers 
Other
adaptec 6405 raid controller 512MB cache 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
qx6800 @ 3.1GHz intel dx48bt2 sapphire radeon HD 5870 sapphire radeon HD 5870 
GraphicsRAMHard DriveCooling
xfx 5970 corsair low latency ddr3-1600  wd velociraptor 500GB Danger Den 775 waterblock 
OS
Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
Home Gaming Rig
(17 items)
 
Server Computer
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3820s @ 4.75 GHz intel DX79SR Sapphire R9 fury x  4x4 GEIL running at 2333 10-12-11-28 T1 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
samsung 850 EVO times 4 in raid 0 samsung 960 Pro samsung dvdR danger den 1366 waterblock 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 7 Ultimate hp la2405wg old dell ps/2 Corsair HX1050 
CaseMouseMouse PadAudio
apevia xcruiser 2 microsoft intellimouse explorer 1.2A formica countertop alesis monitor one MK2 speakers 
Other
adaptec 6405 raid controller 512MB cache 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
qx6800 @ 3.1GHz intel dx48bt2 sapphire radeon HD 5870 sapphire radeon HD 5870 
GraphicsRAMHard DriveCooling
xfx 5970 corsair low latency ddr3-1600  wd velociraptor 500GB Danger Den 775 waterblock 
OS
Windows 7 Ultimate 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Yeah, this is literally radio silence for the past ~3 months. I used to get new emails for each subscribed thread every time I visited the site regardless of whether I actually viewed the threads. Now I don't get anything even if someone, say, sends me a direct PM about a classified posting. Which is annoying.................
post #4 of 5

This should be fixed now. Our system was showing that you/ your email client had marked us as SPAM as such our system will stop sending out emails when this happens. I have reset this and it should be fixed :)

post #5 of 5
Thread Starter 
I figured something like that had probably happened somewhere along the line. Thanks for your help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Submit a Bug Report
Overclock.net › Forums › Overclock.net Forum › Bugs and Technical Issues › Submit a Bug Report › Not receiving subscription/PM notifications