Overclock.net › Forums › Components › Mice › Nixeus REVEL [It's here!]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nixeus REVEL [It's here!] - Page 88

post #871 of 2315
Quote:
Originally Posted by Demi9OD View Post

Mine either, buttons are perfect.
You can do this with the sweetlow driver.


I tried the sweetlow driver, but for some reason it didnt work.
post #872 of 2315
Quote:
Originally Posted by plyr View Post

I tried the sweetlow driver, but for some reason it didnt work.
check the process parent and filter boxes and use the restart option.
post #873 of 2315
Quote:
Originally Posted by Demi9OD View Post

Mine either, buttons are perfect.
You can do this with the sweetlow driver.

Does sweetlow mouse rate adjustment work on Skylake based z170 motherboard?
post #874 of 2315
Does this mouse only work on USB 3.0 ports? I was having an issue with it not responding about 75% of the time so I moved it down a port and now it works fine, I had forgotten that my Gigabyte Z170 board still has a pair of 2.0 ports at the top. I'm guessing this is a polling rate issue on the port?
post #875 of 2315
mhh were there really complains about the cable?
i think it is even better than zowies because it doesn't behave like a rubber band when swiping.
could have replaced the cable with a paracord one too when i opened the mouse several times but i didn't. not sure why =).

right know i really like the stock cable. maybe its because i use the mouse bungee in an unusual way
(leaving enough slack of cable and then putting the bungee on top of the cable works best for me, lol)
cant use it the right way without the cable hitting my monitor the whole time. (with ANY cable)
post #876 of 2315
Quote:
Originally Posted by turnschuh View Post

mhh were there really complains about the cable?
i think it is even better than zowies because it doesn't behave like a rubber band when swiping.
could have replaced the cable with a paracord one too when i opened the mouse several times but i didn't. not sure why =).

right know i really like the stock cable. maybe its because i use the mouse bungee in an unusual way
(leaving enough slack of cable and then putting the bungee on top of the cable works best for me, lol)
cant use it the right way without the cable hitting my monitor the whole time. (with ANY cable)


Its a bit like the Rival cable, it sticks a bit, but its very flexible.
post #877 of 2315
Quote:
Originally Posted by Kommando Kodiak View Post

check the process parent and filter boxes and use the restart option.

yep, worked. smile.gif
post #878 of 2315
Quote:
Originally Posted by Scorpion49 View Post

Does this mouse only work on USB 3.0 ports? I was having an issue with it not responding about 75% of the time so I moved it down a port and now it works fine, I had forgotten that my Gigabyte Z170 board still has a pair of 2.0 ports at the top. I'm guessing this is a polling rate issue on the port?

Not sure if you mean for use with SweetLow driver but stock here it's working on my USB 2 and 3 ports.
post #879 of 2315
Quote:
Originally Posted by SmashTV View Post

Not sure if you mean for use with SweetLow driver but stock here it's working on my USB 2 and 3 ports.

I'm not using SweetLow, but it barely works on the 2.0 ports. I'd say it registers 1 out of 10 clicks but works perfectly on the 3.0 ports. I was thinking that the 2.0 are polling at 100hz which I think is normal for them. They aren't the "gaming" ports that support 1000hz polling.
post #880 of 2315
It won't matter if they're "gaming" labeled. There's a problem there somewhere definitely.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mice
Overclock.net › Forums › Components › Mice › Nixeus REVEL [It's here!]