Overclock.net › Forums › Components › Mice › Nixeus REVEL [It's here!]
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Nixeus REVEL [It's here!] - Page 100

post #991 of 2315
Mhhh on mine i did not have the feeling the button shell rubs against the outer one.

@plyr
Can or could you actually see that it rubs against it before filing or is it something you dont see but its still there?

Maybe i ll try it on my older one with the broken pcb.
Can you tell me how you filed it down?
The button shell? With sandpaper? Did you put the 2 shells apart?

Thanks
post #992 of 2315
Quote:
Originally Posted by plyr View Post

The stick problem is caused by friction from the button(outer shell) with the m1/m2 buttons separator on the inner shell, I filed mine and the problem disappeared completely. As for the click hardness, I kind of like it, but then again, I'm coming from the fk1+ that also has hard clicks compared to light click mice.

As someone said, the revel is a mid term between the zowie and the other lighter click omron switches.

Which part exactly needs to filed down? I have sticky, "suctiony" mouse buttons and I would love to fix this, especially if it is relatively simple fix.

Thanks.
post #993 of 2315
my revel sometimes after i start the pc the cursor keep freezing i don't know how to explain it (like it block somewhere in the desktop even if i move it,it move slow/don't move) to fix this i have to unplug it a re-plug it in the usb (i tried to change all usb but didn't work)

i had the white version before and it hasn't had this problem (i changed from glossy white to black)

the fact that i have to return it again it's really annoying,anyone had this problem before?
post #994 of 2315
Quote:
Originally Posted by Ligh0ff View Post

my revel sometimes after i start the pc the cursor keep freezing i don't know how to explain it (like it block somewhere in the desktop even if i move it,it move slow/don't move) to fix this i have to unplug it a re-plug it in the usb (i tried to change all usb but didn't work)

i had the white version before and it hasn't had this problem (i changed from glossy white to black)

the fact that i have to return it again it's really annoying,anyone had this problem before?

People have had this problem before, including myself. What Windows are you running and are you using the beta firmware?
post #995 of 2315
Quote:
Originally Posted by turnschuh View Post

Mhhh on mine i did not have the feeling the button shell rubs against the outer one.

@plyr
Can or could you actually see that it rubs against it before filing or is it something you dont see but its still there?

I used a nail file, the inside part of the button, if you take the mouse apart, you'll see that the separator will have marks of friction.

I posted a picture here: http://cdn.overclock.net/b/b7/b7d3f14c_QeVXpQq.jpeg
Quote:
Originally Posted by RaleighStClair View Post

Which part exactly needs to filed down? I have sticky, "suctiony" mouse buttons and I would love to fix this, especially if it is relatively simple fix.

Thanks.

If you take the mouse apart, the whole upper shell, and try to click the button, it should move freely, its a bit hard to take the top shell from the inner shell apart, but if you do, you should see the marks of friction easily.
post #996 of 2315
Quote:
Originally Posted by m0uz View Post

People have had this problem before, including myself. What Windows are you running and are you using the beta firmware?
i'm using windows 10 pro,and i'm using the firmware that came in the mouse as i ordered it.

My mouse cursor is draggig whenever i move it and slow and hesitant, very sluggish like there is some sort of delay in the response time when i move my mouse,this thing make me crazy,is it a hardware fault or firmware related?

at the beginning i thought it was realted to the dust on the mousepad,so i cleaned it but nothing same problem when i start the pc
post #997 of 2315
Quote:
Originally Posted by Ligh0ff View Post

i'm using windows 10 pro,and i'm using the firmware that came in the mouse as i ordered it.

My mouse cursor is draggig whenever i move it and slow and hesitant, very sluggish like there is some sort of delay in the response time when i move my mouse,this thing make me crazy,is it a hardware fault or firmware related?

at the beginning i thought it was realted to the dust on the mousepad,so i cleaned it but nothing same problem when i start the pc

I know exactly the problem you're having. I've experienced it myself and it's quite difficult to explain. It could be an incompatibility with your computer hardware although it might be a firmware issue. Is it a Z97 mobo by any chance?
post #998 of 2315
Quote:
Originally Posted by m0uz View Post

I know exactly the problem you're having. I've experienced it myself and it's quite difficult to explain. It could be an incompatibility with your computer hardware although it might be a firmware issue. Is it a Z97 mobo by any chance?
no,it's an h170 fatal1ty perfomance,i swiched from the "fatal1ty mouseport" to a usb 3.0 and nothing same bug,now i switched from the 3.0 to 2,0 but i think it's useless too
post #999 of 2315
Quote:
Originally Posted by Ligh0ff View Post

no,it's an h170 fatal1ty perfomance,i swiched from the "fatal1ty mouseport" to a usb 3.0 and nothing same bug,now i switched from the 3.0 to 2,0 but i think it's useless too

If it's happening on Windows 7 and 10, on both the original and beta firmwares and on completely different chipsets then the only other factor left is the mouse itself. Probably something to do with the firmwares. @Peter Nixeus
post #1000 of 2315
Quote:
Originally Posted by m0uz View Post

If it's happening on Windows 7 and 10, on both the original and beta firmwares and on completely different chipsets then the only other factor left is the mouse itself. Probably something to do with the firmwares. @Peter Nixeus
should i return it,or wait for other replies?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Mice
Overclock.net › Forums › Components › Mice › Nixeus REVEL [It's here!]