Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › My msi gtx1070 is not working properly, please help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My msi gtx1070 is not working properly, please help! - Page 3

post #21 of 24
Thread Starter 
I did it at last! I'm tearing up here folks :')

I've got 2 users on my PC 'administrator' and 'dave' I always operate as 'dave' and I keep Administrator clear in case I ever do serious damage and need to fix it. Anyway I decided to try clearing the drivers offline and I was gonna reinstall them in 'administrator user' mode. But when I logged onto administrator user the drivers were still there... I was like Whaaaat? I have to remove them in Administrator for them to be totally gone from the computer?? so I removed them and re-installed them as Administrator and hey presto: 132% performance rating in UserBenchMark....

I'm so happy right now smile.gif I don't even care how much of an idiot I was yesterday.

Just want to thank all of you for the help... and patience smile.gif

Good luck and have fun out there.
post #22 of 24
Quote:
Originally Posted by Doomed2Fail View Post

I did it at last! I'm tearing up here folks :')

I've got 2 users on my PC 'administrator' and 'dave' I always operate as 'dave' and I keep Administrator clear in case I ever do serious damage and need to fix it. Anyway I decided to try clearing the drivers offline and I was gonna reinstall them in 'administrator user' mode. But when I logged onto administrator user the drivers were still there... I was like Whaaaat? I have to remove them in Administrator for them to be totally gone from the computer?? so I removed them and re-installed them as Administrator and hey presto: 132% performance rating in UserBenchMark....

I'm so happy right now smile.gif I don't even care how much of an idiot I was yesterday.

Just want to thank all of you for the help... and patience smile.gif

Good luck and have fun out there.

Glad to hear good news. thumb.gif
post #23 of 24
Quote:
Originally Posted by Doomed2Fail View Post

I did it at last! I'm tearing up here folks :')

I've got 2 users on my PC 'administrator' and 'dave' I always operate as 'dave' and I keep Administrator clear in case I ever do serious damage and need to fix it. Anyway I decided to try clearing the drivers offline and I was gonna reinstall them in 'administrator user' mode. But when I logged onto administrator user the drivers were still there... I was like Whaaaat? I have to remove them in Administrator for them to be totally gone from the computer?? so I removed them and re-installed them as Administrator and hey presto: 132% performance rating in UserBenchMark....

I'm so happy right now smile.gif I don't even care how much of an idiot I was yesterday.

Just want to thank all of you for the help... and patience smile.gif

Good luck and have fun out there.

Fantastic! Glad to hear you got it working! thumb.gif

Make sure you come over the GTX 1070 owners thread and hang out with us.

http://www.overclock.net/t/1601546/official-nvidia-gtx-1070-owners-club/
Everest - Intel
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4790k Gigabyte Z97X Gaming 7 MSI Geforce GTX 1080 Ti Gaming X 16GB (2x8) Patriot Viper 1866Mhz  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate 3TB, WD 500GB HDD, WD 640GB HD Samsung 850 EVO 512GB Samsung DVD-Burner Corsair H110 w/ Dual Aerocool DS 140mm fans 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Pro Dell S2716DG (1440p, 144hz Gsync) AOC U3477 PQU (3440x1440 IPS) Logitech G810 Orion Spectrum 
PowerCaseMouseMouse Pad
Evga SuperNOVA 750 G2 NZXT Phantom 530 Black Logitech G502 Proteus Core Corsair MM400 
AudioAudioAudio
Creative Sound Blaster E5 DAC/AMP Sennheiser HD 598 Headphones HyperX Cloud Headset 
  hide details  
Reply
Everest - Intel
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 4790k Gigabyte Z97X Gaming 7 MSI Geforce GTX 1080 Ti Gaming X 16GB (2x8) Patriot Viper 1866Mhz  
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
Seagate 3TB, WD 500GB HDD, WD 640GB HD Samsung 850 EVO 512GB Samsung DVD-Burner Corsair H110 w/ Dual Aerocool DS 140mm fans 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Pro Dell S2716DG (1440p, 144hz Gsync) AOC U3477 PQU (3440x1440 IPS) Logitech G810 Orion Spectrum 
PowerCaseMouseMouse Pad
Evga SuperNOVA 750 G2 NZXT Phantom 530 Black Logitech G502 Proteus Core Corsair MM400 
AudioAudioAudio
Creative Sound Blaster E5 DAC/AMP Sennheiser HD 598 Headphones HyperX Cloud Headset 
  hide details  
Reply
post #24 of 24
ROCK ON !!! band.gif
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen DP LG 29inch widescreen DP Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
Old X58
(17 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 970 6 core ASUS Sabertooth X58 MSI GTX 1070 Gaming X GSkill 24 gigs 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Crucial MX100 256 gig Crucial M500 120gig WD VelociRaptor 1TB Noctua 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 7 Pro 64bit LG 29inch widescreen DP LG 29inch widescreen DP Corsair K65 
PowerCaseMouseAudio
EVGA SuperNova G2 1000w Corsair C70 Corsair M65 Sound Blaster Z 
Other
Custom sleeved psu cables 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Graphics Cards - General
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › Graphics Cards - General › My msi gtx1070 is not working properly, please help!