Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with youtube?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with youtube?

post #1 of 19
Thread Starter 
I randomly get it to where YouTube will just show a black screen for the portion of the screen where the video would be, I can typically refresh it a few times and it will finally appear.
Sometimes it wont appear at all and I restart the browser entirely, sometimes that works.... sometimes it doesn't.
Main Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardHard DriveHard Drive
i7 - 4770k Asrock Z87 Extreme 4 Crucial MX300 525GB SSD Western Digital 5 Terabyte Hard Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H100i Windows 10 64-bit (Pro) 27" Qnix 1440p DVI 27" Qnix 1440p Multi-Input 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710 Corsair AX760 Phanteks Enthoo Pro Mionix 7000 
Mouse Pad
Mionix 
  hide details  
Reply
Main Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardHard DriveHard Drive
i7 - 4770k Asrock Z87 Extreme 4 Crucial MX300 525GB SSD Western Digital 5 Terabyte Hard Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H100i Windows 10 64-bit (Pro) 27" Qnix 1440p DVI 27" Qnix 1440p Multi-Input 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710 Corsair AX760 Phanteks Enthoo Pro Mionix 7000 
Mouse Pad
Mionix 
  hide details  
Reply
post #2 of 19

Something is familiar about this. It's reminding me of the time when I learned that I need to disable C3 and C6 when using an Offset voltage for overclocking. Are you using an Offset? If not, then is your idle voltage lower than your load voltage?

It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #3 of 19
I get this too and I'm running Linux on a mid 2011 Mac that is definitely not overclocked, however I would still look in to what @TwoCables mentioned above.
Music/Gaming rig
(16 items)
 
My System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8Z68 V-PRO PNY GTX 560 ti 16gb Corsair Vengeance 1600mhz 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 1TB Windows Home 64x Raidmax rx 850 AE Antec DF-85 
  hide details  
Reply
Music/Gaming rig
(16 items)
 
My System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8Z68 V-PRO PNY GTX 560 ti 16gb Corsair Vengeance 1600mhz 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 1TB Windows Home 64x Raidmax rx 850 AE Antec DF-85 
  hide details  
Reply
post #4 of 19
Quote:
Originally Posted by baalbelphegor View Post

I get this too and I'm running Linux on a mid 2011 Mac that is definitely not overclocked, however I would still look in to what @TwoCables mentioned above.

 

Interesting.

 

I have a question for both of you guys now: when did this start happening? I haven't had any problems with YouTube like this in years.

It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #5 of 19
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post

Interesting.

I have a question for both of you guys now: when did this start happening? I haven't had any problems with YouTube like this in years.
I'd say less than a month ago.
This problem is occurring on my laptop, I've not touched any over-clocking settings what so ever.
Main Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardHard DriveHard Drive
i7 - 4770k Asrock Z87 Extreme 4 Crucial MX300 525GB SSD Western Digital 5 Terabyte Hard Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H100i Windows 10 64-bit (Pro) 27" Qnix 1440p DVI 27" Qnix 1440p Multi-Input 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710 Corsair AX760 Phanteks Enthoo Pro Mionix 7000 
Mouse Pad
Mionix 
  hide details  
Reply
Main Computer
(13 items)
 
  
CPUMotherboardHard DriveHard Drive
i7 - 4770k Asrock Z87 Extreme 4 Crucial MX300 525GB SSD Western Digital 5 Terabyte Hard Drive 
CoolingOSMonitorMonitor
Corsair H100i Windows 10 64-bit (Pro) 27" Qnix 1440p DVI 27" Qnix 1440p Multi-Input 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G710 Corsair AX760 Phanteks Enthoo Pro Mionix 7000 
Mouse Pad
Mionix 
  hide details  
Reply
post #6 of 19

Man... I dunno. Maybe it's driver-related. I'm probably in over my head here.

It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #7 of 19
I would say within the last two weeks for me is when I started noticing.
Music/Gaming rig
(16 items)
 
My System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8Z68 V-PRO PNY GTX 560 ti 16gb Corsair Vengeance 1600mhz 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 1TB Windows Home 64x Raidmax rx 850 AE Antec DF-85 
  hide details  
Reply
Music/Gaming rig
(16 items)
 
My System
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500K ASUS P8Z68 V-PRO PNY GTX 560 ti 16gb Corsair Vengeance 1600mhz 
Hard DriveOSPowerCase
Seagate 1TB Windows Home 64x Raidmax rx 850 AE Antec DF-85 
  hide details  
Reply
post #8 of 19
I believe this has something to do with ads. I am using adblock and noticed this happening with the last couple weeks.
post #9 of 19
Quote:
Originally Posted by Montoya1 View Post

I believe this has something to do with ads. I am using adblock and noticed this happening with the last couple weeks.

 

Are you saying it doesn't happen to you if you disable it?

It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(18 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (OS) 3 TB Toshiba P300 (storage) Samsung SH-S243N 24x DVD Burner Samsung SH-S203N 20X DVD Burner 
CoolingOSMonitorKeyboard
Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO 
PowerCaseMouseMouse Pad
Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate Basic, but premium round 
AudioAudio
X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #10 of 19
Yes, I disabled ad block and the ads played immediate followed by the video. Try it yourself and see if it works for you.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Other Software
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Other Software › Problem with youtube?