Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help i think i stil have a virus.
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help i think i stil have a virus.

post #1 of 5
Thread Starter 
I got a virus from a download. and it really screwd my pc up. constantly downloading things websites opening randomly and installing virus remover software. in anycase i think i managed to get rid of the worst of it with a combanatiion of anti malware byts, adwcleaner and hitman pro. over 130 threats found . and supposingly removed. since i did a double scan on each program. anyways it seems there is still something from the virus left behind..and i cant seem to get rid of it.. both my browsers firefox and internet explorer. keep sending me to this site tittled " startgo123 whenever i try to open a new tab. i have looked online for a guid to removing it. and i tryd to follow more then one guide with no success. it ses i should remove it from installed apps. but there is nothing named startgo123 and no programs that i dont recognise on my list. it then ses to delete anything in the target window besides the deafult location. but there is nothing there to delete. it said to try and start up in safemode and uncheck everything from manufactures that are listed as "unknown" but there is only one entry there whitch has allways been there. "ASUS COM" the only other thing i have not tryd in the guide is checking the network adaptor in safemode to do with DNS. but i was unable to find how to get there as windows 10 layout seems diffrent from what was described in the guide. allso dose not help that my screen is over scand and i cant see the start menu properly :S and the last thing i tryd was searching for "startgo123 in the registery but no keys are found when i searched for it..im lost. can anyone help me?
post #2 of 5
it may have changed your settings so that whenever you open a new tab it takes you to the website. Go into your settings in your browser and change/reset all settings and see if that help
My build
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
8350 MSI 970 Gaming  R9 290x 4GB Evga SSC 1866 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
samsung 850 evo lg thermaltek nic c4 microsoft 
MonitorPowerCaseMouse
asus vq evga g2 cooler master k380 logitech 402 
  hide details  
Reply
My build
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
8350 MSI 970 Gaming  R9 290x 4GB Evga SSC 1866 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
samsung 850 evo lg thermaltek nic c4 microsoft 
MonitorPowerCaseMouse
asus vq evga g2 cooler master k380 logitech 402 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by clao View Post

it may have changed your settings so that whenever you open a new tab it takes you to the website. Go into your settings in your browser and change/reset all settings and see if that help

thanks for the reply. i forgot to add that i did go int firfox general settings and restord default. but it still happens
post #4 of 5
Thread Starter 
turns out this virus was not of my pc. it seems. the tabs went back to normal but insted i loaded up steam and i had pop ups coming up to do with bitcoin. and random pop ups in browser with russian funny video..so i tryd running some scans with antimalwarebyts. nothing. then try'd windows defender full scan and it found 2 items it said it fixed them. so i ran adw cleaner. and it found 2. restart my pc...shore enough same pop ups happening in steam. this time i try'd downloading "spy hunter" and it deteced alot of the threats that i thought were of my pc again..but i was unable to remove them as i need a registerd version for this..so i restarted my pc. and now its 100% slow. windows freezing..and now notifications popping up saying windows firewall ls turned off..and it cant turn it on...and shore enough it was turn'd of. and i could not turn it on.thining the problem was spy hunter i tryd to remove it and it would not remove itself from windows remove programs.i finaly decided to give up and just whipe the drive were windows 10 is installed so now. i now tryd to reinstall windows 7 since i have a cd. and when i try to boot from the disk my keybord and mouse do not work when the setup starts so i cant do anything :S...***...so i try using a flashdrive that i remmeberd had windows 10 insall on it and the drive worked first time and mouse and keybord worked...so i could navigate.. but it would not let me install windows 10 said i needed a product key!!. and it would not accept my windows 7 key.. so finaly i tryd to repair the pc with the reset optinon and it said there is a problem and cant continue and now when i tryd to boot from the flash drive. it dose not work!! yet its recognised in bios and will boot from it..but it just gose straight to windows. and its only safemode now...i dunno what to do at this point. Iv never had this happen before.
Edited by morta - 8/22/16 at 7:41am
post #5 of 5
Quote:
Originally Posted by morta View Post

turns out this virus was not of my pc. it seems. the tabs went back to normal but insted i loaded up steam and i had pop ups coming up to do with bitcoin. and random pop ups in browser with russian funny video..so i tryd running some scans with antimalwarebyts. nothing. then try'd windows defender full scan and it found 2 items it said it fixed them. so i ran adw cleaner. and it found 2. restart my pc...shore enough same pop ups happening in steam. this time i try'd downloading "spy hunter" and it deteced alot of the threats that i thought were of my pc again..but i was unable to remove them as i need a registerd version for this..so i restarted my pc. and now its 100% slow. windows freezing..and now notifications popping up saying windows firewall ls turned off..and it cant turn it on...and shore enough it was turn'd of. and i could not turn it on.thining the problem was spy hunter i tryd to remove it and it would not remove itself from windows remove programs.i finaly decided to give up and just whipe the drive were windows 10 is installed so now. i now tryd to reinstall windows 7 since i have a cd. and when i try to boot from the disk my keybord and mouse do not work when the setup starts so i cant do anything :S...***...so i try using a flashdrive that i remmeberd had windows 10 insall on it and the drive worked first time and mouse and keybord worked...so i could navigate.. but it would not let me install windows 10 said i needed a product key!!. and it would not accept my windows 7 key.. so finaly i tryd to repair the pc with the reset optinon and it said there is a problem and cant continue and now when i tryd to boot from the flash drive. it dose not work!! yet its recognised in bios and will boot from it..but it just gose straight to windows. and its only safemode now...i dunno what to do at this point. Iv never had this happen before.

There is option when installing windows 10 to install it without key, look for it when you come to this step. There is something like skip or enter it later...on the bottom of the screen... I don't remember exactly what was called, but there is 100%.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help i think i stil have a virus.