Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ROG Crosshair VI overclocking thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

ROG Crosshair VI overclocking thread - Page 1181

post #11801 of 16945
Quote:
Originally Posted by hotstocks View Post

Ok I tried Enabled and Auto, and raised it from default 272 to 280 and it did absolutely nothing.
Hwinfo still reports two different temperatures 20C apart like before. Any other ideas or values?

it doesnt matter that there are still 2 temperatures, as long as the tctl changed. You can just ignore the tdie reading.
post #11802 of 16945
Quote:
Originally Posted by CeltPC View Post

Your Command Rate is set by the bios version you are using. If you changed to 083, for instance, you will be on 2T. I believe you experienced your best results with another version. I would suggest returning to the bios version that had the best outcomes for your particular setup. Being on a 2T UEFI may well not be the root cause, but as you know what has worked better, do that again.

Here's hopping in the next bios they add the option to change betwe
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

Here's hopping in the next bios they add the option to change between 1-2.
Ez update progress bar isn't moving anymore, I'm scared to restart and have a brick... what do I do? It's been 10 minutes...


This board doesn't support dual bios, right?
post #11803 of 16945
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

Ez update progress bar isn't moving anymore, I'm scared to restart and have a brick... what do I do? It's been 10 minutes...


Slow and easy, things should be fine. I do suggest that using the "Flashback" method is by most accounts a better approach to flashing to a different UEFI. If the EZupdate remains stuck beyond reason., you might try that. It is what I use. Remember also that clearing your CMOS before flashing your UEFI is suggested as well.
post #11804 of 16945
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

Here's hopping in the next bios they add the option to change betwe
This board doesn't support dual bios, right?

Nope , not a dual bios board.
post #11805 of 16945
Quote:
Originally Posted by Reikoji View Post

do you mean the 20c difference in tctl and tdie?

Yes
post #11806 of 16945
Quote:
Originally Posted by CeltPC View Post

Nope , not a dual bios board.

So do I just restart and hope for the best at this point?

It hasn't moved at all.
post #11807 of 16945
Quote:
Originally Posted by skyworxx View Post

Yes

don't worry about that, you cant get rid of that. Just ignore the tdie reading, nothing important in the PC goes by that reading.

If you want you can just right click it and select hide.
post #11808 of 16945
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

So do I just restart and hope for the best at this point?

It hasn't moved at all.

I copied the bios to a flash drive just in case.
post #11809 of 16945
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

I copied the bios to a flash drive just in case.

also rename it C6H.CAP so flashback recognizes it if you need to use that method.
post #11810 of 16945
Quote:
Originally Posted by alucardis666 View Post

So do I just restart and hope for the best at this point?

It hasn't moved at all.

To be honest I have never experienced a failed bios flash. Do you have the EUFI version you were trying to change to on a USB? Have you renamed it C6H.cap?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › ROG Crosshair VI overclocking thread