Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › My experience with the Asus PRIME X370-Pro
New Posts  All Forums:Forum Nav:

My experience with the Asus PRIME X370-Pro - Page 51

post #501 of 759
Quote:
Originally Posted by MishelLngelo View Post

It's pity AOD doesn't work on Ryzen and I couldn't find any program with so many accurate details.
If you want details galore, try SIV. http://rh-software.com/

And it shows the VRM temp just fine. Even labels it correctly as VRM Temp.
post #502 of 759
Should I plug my AIO H100i v2 in the CPU Fan header or the AIO header on this motherboard?
post #503 of 759
Quote:
Originally Posted by Budu View Post

Should I plug my AIO H100i v2 in the CPU Fan header or the AIO header on this motherboard?
Fan(s) to CPU_Fan and pump in IO header.
post #504 of 759
Quote:
Originally Posted by cyenz View Post

The Bios support on this MB its been quite poor, Asus only cares about top end boards, even other vendors have p-state support in bios on lower tier MB, lesson learned.

Well, I'm quite happy with it. Getting better and better and I never got any downtime or anything that I would consider real bad....well, yes, the AI suite....but given CPUz and Coretemp are broken too I think ir AMDs fault rather.

Here with HWinfo everything I did to my system had meaningful reports and I think I have a pretty good grip of my system, don't feel there is any real voodoo going on. From the AI suite? forget it, those numbers are a mess, specially the vcore which looks totally scary sometimes (also in CPUz) with numbers like 1.5V popping up all of the sudden.
Edited by SaccoSVD - 5/3/17 at 2:04pm
post #505 of 759
This is what I get every time I try to install it.

The Postoffice
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro EVGA 1080Ti Founders Edition G. Skill Ripjaws V  
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston HyperX 3k WD Black 640 Samsung 850 EVO Sony Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 64 Vizio VOJ320F1A Corsair K70 Vengance 
PowerCaseMouseAudio
NZXT Hale82 Antec TwelveHundred Logictech G9x Realtek 
  hide details  
Reply
The Postoffice
(16 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Ryzen 7 1700x Asus Prime X370-Pro EVGA 1080Ti Founders Edition G. Skill Ripjaws V  
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Kingston HyperX 3k WD Black 640 Samsung 850 EVO Sony Optiarc 
CoolingOSMonitorKeyboard
Corsair H100i Windows 10 64 Vizio VOJ320F1A Corsair K70 Vengance 
PowerCaseMouseAudio
NZXT Hale82 Antec TwelveHundred Logictech G9x Realtek 
  hide details  
Reply
post #506 of 759
Quote:
Originally Posted by OzzyRuleZ View Post

This is what I get every time I try to install it.


Check your BIOS, make sure your Multiplier and Vcore are set to Auto. Also check on the advanced AMD settings and put all there to Auto. The rest you can tweak, such as LLC, SOC, Ram speed etc...
post #507 of 759
Here I have it like this, and use Ryzen balanced.



And the BIOS is using LLC4 for the CPU and LLC3 for the SOC at 1V, both freq switching to "Optimized"

LLC4 will give you exactly 1.35V vdroop when you stress. Meter everything with HWinfo.

Those are all safe values.
Edited by SaccoSVD - 5/3/17 at 2:51pm
post #508 of 759
Quote:
Originally Posted by OzzyRuleZ View Post

This is what I get every time I try to install it.

There is a newer version which installs OK....

If not, right click on the zip file, properties, and click 'unblock' before unzipping the files.
Amiga10
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1700X ASUS X370 Prime XFX Raadeon RX 580 8GB Black Edition Corsair Vengeance CMK16GX4M2B32000C16 2 X 8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung SM961 NVME SanDisk Ultra II Hitachi HDS5C3020ALA632 MasterCooler MasterLiquid 120 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Creators Ed Acer CB241HQK Acer CB241HQK No brand cheap gaming! 
PowerCaseMouse
Corsair RM 850 AeroCool 500 HP Wireless Mouse 
  hide details  
Reply
Amiga10
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
R7 1700X ASUS X370 Prime XFX Raadeon RX 580 8GB Black Edition Corsair Vengeance CMK16GX4M2B32000C16 2 X 8GB 
Hard DriveHard DriveHard DriveCooling
Samsung SM961 NVME SanDisk Ultra II Hitachi HDS5C3020ALA632 MasterCooler MasterLiquid 120 
OSMonitorMonitorKeyboard
Windows 10 Creators Ed Acer CB241HQK Acer CB241HQK No brand cheap gaming! 
PowerCaseMouse
Corsair RM 850 AeroCool 500 HP Wireless Mouse 
  hide details  
Reply
post #509 of 759
Quote:
Originally Posted by Budu View Post

Should I plug my AIO H100i v2 in the CPU Fan header or the AIO header on this motherboard?

I have the same cooler, is it supposed to show up in the bios? Mine does not register a pump, but it sees both fans.
My PC <
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 960T ASRock 970 Extreme3  Nvidia 660ti G.skill Eco 7-8-7-24 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 850 Antec KUHLER H2O 620 Windows 10 64 bit Acer P244w 24" 
PowerCase
Corsair AX750 Corsair 650D 
  hide details  
Reply
My PC <
(12 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom 960T ASRock 970 Extreme3  Nvidia 660ti G.skill Eco 7-8-7-24 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung Evo 850 Antec KUHLER H2O 620 Windows 10 64 bit Acer P244w 24" 
PowerCase
Corsair AX750 Corsair 650D 
  hide details  
Reply
post #510 of 759
There is an "AIO pump" header around the left VRMs
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › My experience with the Asus PRIME X370-Pro