Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › using 2 different gpus not working
New Posts  All Forums:Forum Nav:

using 2 different gpus not working - Page 4

post #31 of 33
Quote:
Originally Posted by extDASH View Post


Yeah, this is what i thought aswell. I mean im pretty sure ive seen someone doing it..

But on a side note maybe its true?
Reinstalling the 960 drivers, 378.92 i think it was, clean install and everything didn't fix the issue. Im about to plug in the card by itself in a min.. once windows decides that its done updating.. :T

Edit:

I alao just read this on toms hardware:

"...two different cards, not bridged (not working together) will require drivers that might conflict, as well as outputting two completely different images, the monitor can only show one image. Two graphic cards can work if each one has it's own monitor to power up, there will be no conflict between the graphic cards..."

It was marked as the solution on the forum i read this from. This seems a bit strange tho, i dont know why that would matter.

 

Your usage scenario doesn't involve a second monitor.

It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
It's a computer!
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-2500K @ 4.5GHz (1.368-1.384V fixed voltage) ASUS P8P67 EVO B3 (UEFI ver. 1850) GTX 780 ASUS DirectCU II (1228 / 6300, 1.180V) G.SKILL Ripjaws X 8GB (2 x 4GB) 1866MHz, CL9 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
250 GB Samsung 840 EVO (C:\) 250 GB Samsung 840 EVO (D:\) 150 GB WD VelociRaptor Samsung SH-S243N 24x DVD Burner 
Optical DriveCoolingOSMonitor
Samsung SH-S203N 20X DVD Burner Thermaltake Frio Win 7 Home Premium x64 SP1 Retail AOC G2460PG (24" 1920 x 1080 144Hz G-SYNC) 
KeyboardPowerCaseMouse
Filco Majestouch 104-key Cherry MX Blues w/NKRO Corsair HX650 (Bronze, ordered on 12-12-2009) CM 690 Intellimouse Optical (1.1A) 1000Hz polling rate 
Mouse PadAudioAudio
Basic, but premium round X-Fi Titanium HD Klipsch ProMedia 2.1 (with 16 AWG Monster Cable... 
  hide details  
Reply
post #32 of 33
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by TwoCables View Post

Your usage scenario doesn't involve a second monitor.

Yeah, i know thats what im saying so ill try it with my 960 into my normal monitor and 680 into a spare thats laying around upstairs or something.

Imo tho i highly doubt this will fix anything.
post #33 of 33
just get the power delivery right and you should be fine
Phenom II X4 955
(11 items)
 
Phenom II X4 20
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.72Ghz MSI NF980 G65 HD 6970 2 x 4GB Ripjaws DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Kingston HyperX SATA III 128GB SSD Stock Win 7 Ultimate 2 23" 1080p 
KeyboardPowerCase
Logitech G15 Corsair HX650 Thermaltake Soprano Snow 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 20 @ 3.22Ghz (unlocked X3 720) Asrock 870 Extreme 3 GTX 460 with Gelid Icy Vision Cooler 2 x 4GB Ripjaws DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Kingston HyperX SATA III 128GB SSD Stock Win 7 Ultimate 27" 1080p 
KeyboardPowerCase
Sidewinder X4 Antec Eco 620 Antec 900 
  hide details  
Reply
Phenom II X4 955
(11 items)
 
Phenom II X4 20
(11 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 955 @ 3.72Ghz MSI NF980 G65 HD 6970 2 x 4GB Ripjaws DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Kingston HyperX SATA III 128GB SSD Stock Win 7 Ultimate 2 23" 1080p 
KeyboardPowerCase
Logitech G15 Corsair HX650 Thermaltake Soprano Snow 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X4 20 @ 3.22Ghz (unlocked X3 720) Asrock 870 Extreme 3 GTX 460 with Gelid Icy Vision Cooler 2 x 4GB Ripjaws DDR3 1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Kingston HyperX SATA III 128GB SSD Stock Win 7 Ultimate 27" 1080p 
KeyboardPowerCase
Sidewinder X4 Antec Eco 620 Antec 900 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › using 2 different gpus not working