Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Possibly dead Maximus IX Hero
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Possibly dead Maximus IX Hero - Page 2

post #11 of 27
Thread Starter 
reseated all cables and the ram, still no cigar.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
post #12 of 27
Quote:
Originally Posted by spiralstaircase View Post

reseated all cables and the ram, still no cigar.
Tried clearing Cmos?
post #13 of 27
Thread Starter 
Did both a clear cmos, and a bios flash via usb. Still no signal to monitor.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
post #14 of 27
Quote:
Originally Posted by spiralstaircase View Post

Did both a clear cmos, and a bios flash via usb. Still no signal to monitor.
Try using your graphics output from the CPU also disconnect any usb devices
post #15 of 27
Thread Starter 
Looks like the gpu died too, it works with the igpu. Thanks for your help so far.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
post #16 of 27
Quote:
Originally Posted by spiralstaircase View Post

Looks like the gpu died too, it works with the igpu. Thanks for your help so far.
No problem, have you got fast boot enabled? if so disable fast boot
post #17 of 27
Thread Starter 
I managed to enter bios and see that it didn't recognize anything installed in the pci lanes. Booted to windows fine, then suddenly it went black while typing this reply. Suspected the dp cable to be the issue, but changing the cable didn't work.
But it's safe to assume the gpu is dead ? I only have the pg278q monitor atm, so can't check on other connections. The debug led shows A0, so that indicates it's working as it should.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
post #18 of 27
Quote:
Originally Posted by spiralstaircase View Post

I managed to enter bios and see that it didn't recognize anything installed in the pci lanes. Booted to windows fine, then suddenly it went black while typing this reply. Suspected the dp cable to be the issue, but changing the cable didn't work.
But it's safe to assume the gpu is dead ? I only have the pg278q monitor atm, so can't check on other connections.
Ok, are you sure the GPU is seated properly?
post #19 of 27
Thread Starter 
i'm positive it sits as it should. Sometimes i get the rog splash screen to come on for a second with the igpu then it says no signal and the monitor shuts down.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
post #20 of 27
Thread Starter 
Went and got a new gpu, but it's not spinning up when i start the pc, tried all pci lanes. Igpu seems to be dead as well now, running out of ideas.
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
My System
(19 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
7700k Asus Maximus IX Hero GTX 980ti Corsair Dominator  
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
Samsung 840 WD Velociraptor  Aquacomputer AMS360 x3 Laing D5 x2 
CoolingOSMonitorMonitor
EK Blocks  Windows 10 Asus pg278q Dell Ultrasharp  
KeyboardPowerCaseMouse
Steelseries 7G EVGA Supernova 1300G2 Caselabs M8 Razer DA Respawn Lefthanded 
Mouse PadAudio
Steelseries qck Beyerdynamic custom one pro 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel Motherboards
Overclock.net › Forums › Intel › Intel Motherboards › Possibly dead Maximus IX Hero