Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Lost Planet Thread
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Lost Planet Thread

post #1 of 4
Thread Starter 
It hasnt been made official yet but...

I just dont know whats going on with all these thread being created everywhere and the same questions being asked about 100 times ... and answered...

POST YOUR PROBLEMS/SCREENCAPS/TIPS FOR PEOPLE
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q8300 @ 3.0Ghz EP45-DS3L Saphirre 5770 Vapor-X 6 gig A-Data 800mhz (2x2 + 2x1) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60Gig + 4.5TB worth of drives Samsung Windows 7 Ultimate 64-bit 2xAsus VW266H 25.5" 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 650W Cooler Master Antec 300 G500 
Mouse Pad
Razer pad 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q8300 @ 3.0Ghz EP45-DS3L Saphirre 5770 Vapor-X 6 gig A-Data 800mhz (2x2 + 2x1) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
OCZ Vertex 2 60Gig + 4.5TB worth of drives Samsung Windows 7 Ultimate 64-bit 2xAsus VW266H 25.5" 
KeyboardPowerCaseMouse
G110 650W Cooler Master Antec 300 G500 
Mouse Pad
Razer pad 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Gonna upload a video i took with fraps to Youtube Settings are on max everything but dx9c of course. I'm actually really pleased with this game's performance, for the graphics look amazing, (almost like dx10) and it didn't lag for one second even when capturing the video. On the benchmarks the fps was always around the late 20's to 30 and went to 50 at times.
post #3 of 4
MMM that thread title threw me off. The first thing I thought about was.... OOOOO! Planet of Apes! AWESOME!



Dell-Hater
My dem Laptop!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Moblie Core 2 Duo P8700 OEM Clevo M860TU GeForce GTX 260M OEM DDR3 2GB 
OS
Window 7 
  hide details  
Reply
My dem Laptop!
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Moblie Core 2 Duo P8700 OEM Clevo M860TU GeForce GTX 260M OEM DDR3 2GB 
OS
Window 7 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
I'm having trouble getting the DX9 Demo to run on Vista. When I start it, I get the sound, but my screen starts off black, then fades to white. I tried hitting escape or something and the game just exits. Anybody have any suggestions?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › Lost Planet Thread