Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Vista, hard drives shut off on restart
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Windows Vista, hard drives shut off on restart

post #1 of 17
Thread Starter 
Everytime I restart in vista, my hard drives shut off completely and it takes around 10 seconds to detect the raid, in XP it doesnt do this.

Is this normal, has anyone else noticed this? I can't imagine its to good on the hard drives.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #2 of 17
Are you using onboard raid or a addon card?
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27", Dell 24", Samsung 22", Sony 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27", Dell 24", Samsung 22", Sony 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
post #3 of 17
Thread Starter 
Onboard raid, This has done it with my old version of my motherboard, and the A1 version that I got after I sent my old one in.

Tubnotub1 (sp?) has the same motherboard as me and tells me it doesnt happen for him.

I've also tried 2 different raid drivers, both were extracted from the 680i driver. (Seeing as theres no official vista raid driver for this mobo)
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #4 of 17
Yes, that happened to me.....for me it was caused by MediaShield being installed on Vista.
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #5 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mhill2029 View Post
Yes, that happened to me.....for me it was caused by MediaShield being installed on Vista.
Hmm i've reinstalled vista over 10 times, and it does it even with the default programs and settings. I've just completely ignored it for awhile, but figured it would be best to ask.

Problem after problem after problem.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #6 of 17
I have the same mobo as you and mine works fine....bad mobo maybe?
Awesomenessisity
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 @ 3.375 EVGA 680i XFX 7950 GT 512 MB 2 gig G.Skill DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320 Gb Seagate, 100 Gb WD SATA NEC Vista Home Premium Westinghouse 19" WS 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II Sunbeam 550 watt Antec Super Lanboy Logitech MX518 
Mouse Pad
Steelpad 5L 
  hide details  
Reply
Awesomenessisity
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e6600 @ 3.375 EVGA 680i XFX 7950 GT 512 MB 2 gig G.Skill DDR2 800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
320 Gb Seagate, 100 Gb WD SATA NEC Vista Home Premium Westinghouse 19" WS 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Eclipse II Sunbeam 550 watt Antec Super Lanboy Logitech MX518 
Mouse Pad
Steelpad 5L 
  hide details  
Reply
post #7 of 17
does it do it with restarting from the case button or just via Vista. . . could it be your power supply cutting power and reacting quickly to the restart . . did you try the array in XP?
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27", Dell 24", Samsung 22", Sony 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
 
ESXi Server
(10 items)
 
HTPC
(13 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4790K Asus Sabertooth Mark 2 Radeon HD 6950 GSkill Sniper Series 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Samsung XP941 Noctura NH-D14 8.1 Pro QNIX 27", Dell 24", Samsung 22", Sony 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Corsair K95 PC&P 750 NZXT H2 Logitech G500s 
CPUHard DriveHard DriveHard Drive
Phenom II x4 965 WE Red Seagate Intel SSD 
Hard DriveCoolingOSOS
WR Raptor  Silenx Fans x2 120mm Win 7 x2 Unraid 
OSCase
pfsense Rackmount 16 bay hot-swap 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 2100t Gigabyte integrated 2x 8GB GSkill 
Hard DriveCoolingOSMonitor
OCZ SSD Stock Win7 - Plex Shell Sony XBR2 
PowerCase
Generic 350 watt Repurposed Vidabox 
  hide details  
Reply
post #8 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by neo_sporin View Post
I have the same mobo as you and mine works fine....bad mobo maybe?
I would of had to get 2 faulty motherboards for that to happen.

Quote:
Originally Posted by DanNEBTD View Post
does it do it with restarting from the case button or just via Vista. . . could it be your power supply cutting power and reacting quickly to the restart . . did you try the array in XP?
The array works flawlessly in XP, and has for over half a year. By restarting I mean start menu>restart. Vista restarts, I hear my hard drives shut off, then it comes up with "detecting array..." Then 10 seconds later my hard drives kick back on and vista starts back up.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
post #9 of 17
Hmm....as i say i had that problem. I did a rebuild and chose not to install MediaShield when installing chipset drivers. I believe it conflicts with something else and as a result causes a sort of power managment kick in during reboot. You actually hear the drives spin up and click during shutdown or restart of vista also.

Mostly it's a massive delay after rebooting from Vista at post screen when detecting the hard disks.

MediaShield is one likelyhood, but it could also be a result of a power management feature in the Bios called "HPET"
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
 
X79 Build
(13 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7-6950X @ 4.0Ghz Asus Rampage V Extreme [Bios:3101] 2x EVGA GeForce Titan X SC Editions in SLI 32GB (4×8) Corsair Dominator Platinums (3000Mhz) 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 950 Pro 512GB M.2 Nvme 2x 256GB Vertex 4 SSD (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda [Storage] Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer 
CoolingOSMonitorPower
Corsair H105 (Push/Pull) Windows 10 Pro x64 2x 27" Asus PG278Q ROG Swift 144hz  Corsair AX1500i Digital ATX 80 Plus Titanium 
CaseAudio
Lian Li PC-O8WX ATX Cube Case Logitech Z906 5.1 Surround 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-3930K (C2) @ (4.6Ghz) Asus Rampage IV Extreme X79 (Bios 3204) 3x EVGA GTX780Ti's SC Editions 32GB (4x8GB) G-Skill TridentX 2400Mhz 
Hard DriveHard DriveOptical DriveCooling
2x 256GB OCZ Vertex 4's (RAID-0) 2x 2TB Seagate Barracuda 7200.14 64MB Cache Pioneer BDR-207DBK Blu-ray Writer Corsair H105 (Push/Pull) 
OSMonitorPowerCase
Win7 Pro 64Bit & Win10 Pro 64Bit Asus ROG Swift (2560x1440 @144hz) Corsair AX1200 + Corsair RED sleeved cables Coolermaster Cosmos II Ultra 
  hide details  
Reply
post #10 of 17
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Mhill2029 View Post
Hmm....as i say i had that problem. I did a rebuild and chose not to install MediaShield when installing chipset drivers. I believe it conflicts with something else and as a result causes a sort of power managment kick in during reboot. You actually hear the drives spin up and click during shutdown or restart of vista also.

Mostly it's a massive delay after rebooting from Vista at post screen when detecting the hard disks.
You and me use the same driver right? Directly from NVIDIA? I'm not seeing a option to not install MediaShield,

That could be it because I install my motherboard drivers right away and then restart again.

I also hear my drives kick off and then spin back up, it sounds very bad for them.
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
The Leviathan
(20 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 6700k @ 4.7GHz MSI Z170A Gaming M7 12GB NVIDIA Titan X (Pascal) 32GB G.Skill Ripjaws V (DDR4 3200) 
Hard DriveHard DriveCoolingCooling
2x 1TB Samsung 960 PRO 193TB unRAID Server 3x 140mm Noctua NF-A14 Noctua NH-D15 
OSMonitorKeyboardPower
Windows 10 Pro x64 65" LG 65E6P (4K OLED) Ducky DK9008 Shine 3  Corsair AX860 
CaseMouseAudioAudio
Corsair Obsidian 750D Logitech G502 Proteus Sprectrum Denon X7200WA (Receiver) 2x Klipsch RF-7 (Front Speakers) 
AudioAudioAudioAudio
4x Klipsch RS-62 (Surround Speakers) Klipsch RC-64 (Center Speaker) 4x Klipsch CDT-5800-C II (Atmos Speakers) 2x SVS PB16-Ultra (Subwoofers) 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Operating Systems
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows Vista, hard drives shut off on restart