Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Remote Desktop Problems
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Remote Desktop Problems

post #1 of 4
Thread Starter 
I have used Remote desktop for months on my XP machine, and even a rig I built 2 months ago that had Vista Ultimate on it. I just build the rig in my sig a few weeks ago and now I'm unable to connect to it via RD. I have all the correct ports open, I know all the settings on my computer are correct, I don't have any security software installed at the moment, what could be causing this problem?
post #2 of 4
firewall enable somewhere.. do you have some sort of internet security ?
Alpha-Omega
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i920 @ 4.2ghz EVGA 3-Way SLi EVGA 8800 GTS 640 OCZ Gold DDR3 1600 12gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
150gb Raptor + Server Samsung Lightdrive Windows 7 Ultimate x64 LG 26" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Enermax EVO 1250 80+ Silverstone TJ07 BTX modded Logitech Mx-518 
Mouse Pad
Wacom Tablet 
  hide details  
Reply
Alpha-Omega
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i920 @ 4.2ghz EVGA 3-Way SLi EVGA 8800 GTS 640 OCZ Gold DDR3 1600 12gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
150gb Raptor + Server Samsung Lightdrive Windows 7 Ultimate x64 LG 26" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Enermax EVO 1250 80+ Silverstone TJ07 BTX modded Logitech Mx-518 
Mouse Pad
Wacom Tablet 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by equetefue View Post
firewall enable somewhere.. do you have some sort of internet security ?

As I outlined in my original post, I have no security software on this computer. The only firewall that is enabled is Windows Firewall but the exception for RD is automatically enabled once you turn it on.
post #4 of 4
Thread Starter 
guess I'm the only one?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Remote Desktop Problems