Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Lost Planet Demo (DX9) issues....
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Lost Planet Demo (DX9) issues.... - Page 2

post #11 of 13
Quote:
Originally Posted by aaronman View Post
It also won't work with XP x64... which really pisses me off.
what errors do you get? if its missing dlls then paste any missing dlls in the wow64 folder in the winows folder. that folder is the 64 bit emulator's version of the system32 folder and the install doesn't copy the dlls there like it's suposed to.
post #12 of 13
Some of the errors with 8800 series cards are card drivers. I was running a set of 158 drivers and the came would lock up and crash. The drivers were stable for everything else.
I switched to the new 160whql drivers from guru3d.com...
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1640
The game runs perfect now and my 3dmark scores went up a bit too. I highly recommend this driver for anyone with a 8 series card.
Busa's Opti
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel E6700 P5W DH Deluxe Wifi BFG 7800gtx 2g pc6400 4-4-4-12 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD 74G raptors in raid0 NEC 3520 winXP sp2 Dell 24" widescreen LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Z board w/bf2 keyset Zeus 650sli+450 dual booting UFO Opti1203 blk/UV blue logitech G7 
Mouse Pad
Xtrack "ripper" 
  hide details  
Reply
Busa's Opti
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel E6700 P5W DH Deluxe Wifi BFG 7800gtx 2g pc6400 4-4-4-12 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD 74G raptors in raid0 NEC 3520 winXP sp2 Dell 24" widescreen LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Z board w/bf2 keyset Zeus 650sli+450 dual booting UFO Opti1203 blk/UV blue logitech G7 
Mouse Pad
Xtrack "ripper" 
  hide details  
Reply
post #13 of 13
Quote:
Originally Posted by {core2duo}werd View Post
what errors do you get? if its missing dlls then paste any missing dlls in the wow64 folder in the winows folder. that folder is the 64 bit emulator's version of the system32 folder and the install doesn't copy the dlls there like it's suposed to.
It says OS not suitable for running Lost Planet or some crap like that.
Studio Computer
(14 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k Asus ROG Maximus VIII Ranger Sapphire Radeon R9 290 2x 8GB GSkill Ripjaws DDR4-3000 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x 120GB HyperX 3K SSD RAID0 CM Hyper 212 EVO Ubuntu 64 15.04/Win 7 Pro 64 30" Yamakasi Korean IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Storm Cherry Browns XFX 750W BE Azza Solano MX518 
AudioAudio
Tascam US-1800 KRK Rokit 8 G2 + KRK KNS8400 
  hide details  
Reply
Studio Computer
(14 items)
 
   
CPUMotherboardGraphicsRAM
Core i7 6700k Asus ROG Maximus VIII Ranger Sapphire Radeon R9 290 2x 8GB GSkill Ripjaws DDR4-3000 
Hard DriveCoolingOSMonitor
2x 120GB HyperX 3K SSD RAID0 CM Hyper 212 EVO Ubuntu 64 15.04/Win 7 Pro 64 30" Yamakasi Korean IPS 
KeyboardPowerCaseMouse
CM Storm Cherry Browns XFX 750W BE Azza Solano MX518 
AudioAudio
Tascam US-1800 KRK Rokit 8 G2 + KRK KNS8400 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Lost Planet Demo (DX9) issues....