Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › HELP!!! (i need some opinions)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HELP!!! (i need some opinions)

post #1 of 3
Thread Starter 
SO today ive been playing ALOT of games. My comp ran UT and GW perfectly. I joined the OCN BF2 server and all the textures were black, so i said no biggie just a warcats issue. I ran around for a minute to see if it cleared up at all and it did sorta. Then ventrilo crashed and thing went to hell from there.

1. Vent Crashed
2. BF2 is now running fine
3. I minimized to find all sorts of desktop colour distortions
4. tried to reconect to vent, it crashed again
5. went ot hit Restart and my screen went black
6. restartedcomp to notice that the screen goes black about 45 seconds after mt steam thing pops up

Also, i restarted it when that happened and at POST my screen is waving back and forth like water. Card temps werent an issue, because as of minimizing when vent crashed the temps were 68 core 76 volt reg. Card WAS NOT oc'ed due to my room being like 90 ambient..

Any ideas, Bad PSU? bad card9Jeez i hope not) ? bad something else?
*EDIT*
Why the hell is this post in the drivers section, an a mod move it ot the front?
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
Archon
(14 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5 2500k @ 4.6ghz ASUS P8Z68V-Pro eVGA GTX770 SC w/ACX 2x4gb 1600mhz G.Skill Ripjaws 
Hard DriveHard DriveOptical DriveOS
120gb Mushkin Chronos Seagate Barracuda 1tb ASUS Sata Combo drive Win7|Enterprise|64Bit 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer H213H Black Widow Ultimate Corsair TX850|Rev.1 Lancool PC-K62 
MouseMouse Pad
Logitech MX518 Xtrac Ripper XL 
  hide details  
Reply
post #2 of 3
Maybe it went to the drivers section for a reason. It knows you need to strip out and re-install the drivers

It sounds like you got a real problem. I would start trouble shooting the whole computer. Bad video in bios is some bad juju.
 
Folding for coinz
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K EVGA Z79 Dark Asus HD7850 samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Team XS3 SSD Got one Noctua u140 Have one too. Win7 for now 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer p234w Mechanical Today its a Fractal Fractal Arc XL 
MouseMouse PadAudioOther
1 or 2 of them Cherry Some speekers Logitech 800 bluetooth/RF headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon 1230 v3 Asrock Z87e itx powercolor r9 290 Changes like socks 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
m500 ssd no! ah, soon Vista Home Prem 
MonitorKeyboardPowerCase
no keycool LED Rosewill 500w passive Bitpenix phenom 
MouseMouse Pad
no tesoro 
  hide details  
Reply
 
Folding for coinz
(14 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 3930K EVGA Z79 Dark Asus HD7850 samsung 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
Team XS3 SSD Got one Noctua u140 Have one too. Win7 for now 
MonitorKeyboardPowerCase
Acer p234w Mechanical Today its a Fractal Fractal Arc XL 
MouseMouse PadAudioOther
1 or 2 of them Cherry Some speekers Logitech 800 bluetooth/RF headset 
CPUMotherboardGraphicsRAM
xeon 1230 v3 Asrock Z87e itx powercolor r9 290 Changes like socks 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
m500 ssd no! ah, soon Vista Home Prem 
MonitorKeyboardPowerCase
no keycool LED Rosewill 500w passive Bitpenix phenom 
MouseMouse Pad
no tesoro 
  hide details  
Reply
post #3 of 3
Quote:
Originally Posted by [FDG]Explosion View Post
SO today ive been playing ALOT of games. My comp ran UT and GW perfectly. I joined the OCN BF2 server and all the textures were black, so i said no biggie just a warcats issue. I ran around for a minute to see if it cleared up at all and it did sorta. Then ventrilo crashed and thing went to hell from there.

1. Vent Crashed
2. BF2 is now running fine
3. I minimized to find all sorts of desktop colour distortions
4. tried to reconect to vent, it crashed again
5. went ot hit Restart and my screen went black
6. restartedcomp to notice that the screen goes black about 45 seconds after mt steam thing pops up

Also, i restarted it when that happened and at POST my screen is waving back and forth like water. Card temps werent an issue, because as of minimizing when vent crashed the temps were 68 core 76 volt reg. Card WAS NOT oc'ed due to my room being like 90 ambient..

Any ideas, Bad PSU? bad card9Jeez i hope not) ? bad something else?
*EDIT*
Why the hell is this post in the drivers section, an a mod move it ot the front?
The first thing that comes to mind is, do you have your video card OC'ed?
Have you tested your memory to see if you have a stick failing?
Do you have the memory or video card voltage set higher that default?
These would be some startig points to see what makes it better or not.
My Thang
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon X2-4400 w/CNPS9500 Led DFI LP UT CFX3200 DR/G HD3850 512 CCC 8.5 x2 2x1gb OCZ Platinum 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD SE16 500gb SATA3 Pioneer DVR108 Win XP Pro SP2 Samsung 22" WS LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Laser OCZ GameXStream 700 Watt Thermaltake Tsunami Logitech MX600 Laser 
Mouse Pad
generic 
  hide details  
Reply
My Thang
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Athlon X2-4400 w/CNPS9500 Led DFI LP UT CFX3200 DR/G HD3850 512 CCC 8.5 x2 2x1gb OCZ Platinum 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD SE16 500gb SATA3 Pioneer DVR108 Win XP Pro SP2 Samsung 22" WS LCD 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Wireless Laser OCZ GameXStream 700 Watt Thermaltake Tsunami Logitech MX600 Laser 
Mouse Pad
generic 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › AMD/ATI › ATI Drivers and Overclocking Software › HELP!!! (i need some opinions)