Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Vista and Raid won't boot (can see in cmd)
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Vista and Raid won't boot (can see in cmd)

post #1 of 2
Thread Starter 
Ok so here is my dillema. I did some messing around with my computer yesterday...only to render it useless and not booting. I was fearful that I had erased my OS, but when I was messing around with my Vista installation CD I used cmd.exe to discover the fact that my OS and evereything are still on my PC...Now here is the problem. I think I may have somehow fudged the RAID 0 drivers that were installed with vista, but I have no clue how to replace em or fix em...does anyone have even a clue?
Brady
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4790k MSI Krait Edition Z97s GT 8800 16Gb G.Skill Ares DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveOptical Drive
250Gb Samsung EVO 850 SSD 1TB SEAGATE hybrid Pioneer Blu-Ray 
  hide details  
Reply
Brady
(7 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
I7 4790k MSI Krait Edition Z97s GT 8800 16Gb G.Skill Ares DDR3 1600 
Hard DriveHard DriveOptical Drive
250Gb Samsung EVO 850 SSD 1TB SEAGATE hybrid Pioneer Blu-Ray 
  hide details  
Reply
post #2 of 2
Have you got this fixed yet? What message, if any, do you get when you try and boot? Is the RAID still set in the BIOS? If you reset the BIOS be sure to set everything back.
Macbook
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core 2 Duo 9400M 2 GB DDR3 250 GB 
Optical DriveOS
Double Layer Superdrive Mac OS X Leopard 
  hide details  
Reply
Macbook
(13 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
Core 2 Duo 9400M 2 GB DDR3 250 GB 
Optical DriveOS
Double Layer Superdrive Mac OS X Leopard 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › Vista and Raid won't boot (can see in cmd)