Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › uh oh!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

uh oh!

post #1 of 8
Thread Starter 
Alright, so I got my new motherboard this morning (ASUS M2N8-VMX) and am wondering why my ASUS 7600GT won't work with it. The motherboard has PCI-e 8x so i'm thinking, could it be that the card needs x16 to run and it's not getting enough power or something? I'm using onboard atm and have a 6600GT coming anyway, but i'm just curious cause i kinda wanted to sell the 7600GT.

Thanks in advance.
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
post #2 of 8
Do you know the manufacturer of your power supply? It's possible there's not enough amps on the 12v rail(s)..

Does it work in other machines?

Lastly, what do you mean by "not work"? You don't even see a POST screen?
post #3 of 8
Thread Starter 
it should work because it's the same power supply i used with the 939 system i had. it the 7600GT was running with that.
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
post #4 of 8
strange that it wont work. Cause nothing uses full usage of PCI-e 16x slot. Did you make sure the card is actually in? And if so, did you make sure your PSU is actually connected to it and stuff?
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6300 Indel DG965WH XFX 7900gs XT @ 591/870 2gig GSkill Pc6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar 250gb Sata Pioneer Dual Layer DVD Burner Windows XP pro Acer AL1716BB LCD 17in 
KeyboardPowerCaseMouse
zboard Antec Truepower Trio 650w Antec SLK3000B Microsoft 4way mouse 
Mouse Pad
nGear craper 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel C2D E6300 Indel DG965WH XFX 7900gs XT @ 591/870 2gig GSkill Pc6400 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD Caviar 250gb Sata Pioneer Dual Layer DVD Burner Windows XP pro Acer AL1716BB LCD 17in 
KeyboardPowerCaseMouse
zboard Antec Truepower Trio 650w Antec SLK3000B Microsoft 4way mouse 
Mouse Pad
nGear craper 
  hide details  
Reply
post #5 of 8
Try setting the PCI-E frequency to 100, and upping the SB vcore a bit.
post #6 of 8
Thread Starter 
i'll try it again then. thanks
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
post #7 of 8
Did you disable the onboard graphics when you installed the 7600GT?
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
Mighty-iTX
(12 items)
 
One foot in..
(17 items)
 
mATX
(12 items)
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7-4770K M7-Impact Strix GTX980 Samsung 
Hard DriveCoolingOSMonitor
Crucial M4 256 Glacer 240L W8.1 K272HUL 
KeyboardPowerCaseMouse
Saitek Seasonic X-650 Prodigy MX518 
CPUMotherboardGraphicsGraphics
4770K/45/43 Maximus VI Extreme R290X R290X 
RAMHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung Crucial M4 64GB RAIDR LSSWM 
CoolingOSMonitorKeyboard
Cooler Master Glacer 7 Ultimate 64 SyncMaster Eclipse 
PowerCaseMouseMouse Pad
XFX 1050 BE 600T Silver MX518 Desk 
CPUMotherboardGraphicsRAM
i5-4330 Z87 Gryphon GTX690 G.Skill RipJawsX 
Hard DriveCoolingOSMonitor
WD Blacks Hyper 212 W8.1 ACER 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Ultra X3 1000w Corsair 230T Orange Razer 
  hide details  
Reply
post #8 of 8
Thread Starter 
lmao. it works now. dunno what was wrong with it =/ i tried it like 3 times
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
Intel Gaming
(9 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Phenom II X6 1090T Black Edition Gigabyte GA-78LMT-S2P Nvidia GTX560 4GB DDR3-1333 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
750GB SATA HDD BluRay ROM ThermalRight Ultra 120 Windows XP Professional 
Monitor
19" LCD 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › uh oh!