post #1 of 1
Thread Starter 
Hi, I was wondering if anyone else has had an issue of the USB ports just dying out on a Gigabyte DQ6 v1.0. I've updated to bios F10, but it doesnt seem to make a difference from F9.

What happens is every now and then, although happening alot more often now, my usb keyboard or mouse(Logitech G15 keyboard and G5 mouse) will just blank out. I have to end up unplugging and replugging them back in. Sometimes I need to switch the port for it to detect it again. I've tried with another mouse, just to make sure it wasnt the logitech, and it does it with that too.

They don't both go out at the same time..it seems to be one or the other. And its not something that happens daily, a certain time, after x hours or whatever either. Yesterday my mouse died out twice but it was after my system was on for about 6 hours. Today, and the reason im even bothering to post this, as soon as I booted my system up, the mouse didnt work.

I'm guessing its something screwed with the usb ports, but figured it'd be worth a shot checking here first. This is on Windows XP SP2, btw.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Asus Rampage Formula HD4850 Corsair Dominator 4x2GB DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD Caviar Black 640GB LG 20X DVD±R DVD Burner Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 37" 1080p LN37A550, Acer 22" Widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ GameXStream 700W Thermaltake Armor w/ 250mm window fan Microsoft Sidewinder X6 
Mouse Pad
SteelPad 5L 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q9550 Asus Rampage Formula HD4850 Corsair Dominator 4x2GB DDR2-1066 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x WD Caviar Black 640GB LG 20X DVD±R DVD Burner Windows 7 Ultimate 64bit Samsung 37" 1080p LN37A550, Acer 22" Widescreen 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 OCZ GameXStream 700W Thermaltake Armor w/ 250mm window fan Microsoft Sidewinder X6 
Mouse Pad
SteelPad 5L 
  hide details  
Reply