Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › HELP::DFI Lanparty NF4 SLI memory problem
New Posts  All Forums:Forum Nav:

HELP::DFI Lanparty NF4 SLI memory problem

post #1 of 4
Thread Starter 
so the only slot i can get memory to work is the 3rd slot and all the other ones it just gives me the 3 red leds. whats the problem you think? even when i have one in the 3rd slot and then put one in the 1st one for dual channel it wont boot.
post #2 of 4
Thread Starter 
anyone? come on i know alot of people have DFI lanpartys on here... or had...
post #3 of 4
MemTest each stick of RAM individually.
Increase memory voltage.
Get better RAM. This motherboard was very fickle with memory.
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
Once again...
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i7 920 [4.28GHz, HT] Asus P6T + Broadcom NetXtreme II VisionTek HD5850 [900/1200] + Galaxy GT240 2x4GB G.Skill Ripjaw X [1632 MHz] 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Intel X25-M 160GB + 3xRAID0 500GB 7200.12 Window 7 Pro 64 Acer H243H + Samsung 226BW XARMOR-U9BL  
PowerCaseMouseMouse Pad
Antec Truepower New 750W Li Lian PC-V2100 [10x120mm fans] Logitech G9 X-Trac Pro 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Thread Starter 
ok thanks ill try all three... unless one works of course...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: AMD Motherboards
Overclock.net › Forums › AMD › AMD Motherboards › HELP::DFI Lanparty NF4 SLI memory problem