Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › eVGA 8800GTS 320MB Boot Issue - graphical glitches
New Posts  All Forums:Forum Nav:

eVGA 8800GTS 320MB Boot Issue - graphical glitches

post #1 of 5
Thread Starter 
I just recently bought an eVGA GeForce 8800GTS 320MB to replace my GeForce 6800, but I'm having trouble booting into Vista. When I try and boot normally, I receive artifacts on my screen. I thought this was a driver problem and could be fixed by going into Safe Mode. However, when I try and boot into Safe Mode, all I receive is a blank screen, or sometimes, a screen filled with a bunch of artifacts. I'm running on an ASUS P5LD2 motherboard, and I have tried several different BIOS versions but they all render the same result.

Here is a video I just recorded of the issue. Please excuse the poor quality, its from my phone

eVGA 8800GTS Boot Issue
post #2 of 5
i dont know,try taking the non dual channel ram out, see if that helps
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
The little beast
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
i3 3320 BIOSTAR TZ77A ONBOARD 4 x2 (8) GIGS 1600"s OF RED TRACERS 
Hard DriveOptical DriveCoolingOS
WESTERN DIGITAL 500 GIG AAKS 2X Lite on dvd-rw burners GAMEMAXX 300 BY DEEP COOL win7 64 bit PRO 
MonitorKeyboardPowerCase
ACER 23 LED,LCD labtecc- keyless key board ocz 700 watt STEALTH X STEAM RAIDMAX DIRKTOOTH: "SMILODON" 
MouseMouse PadAudio
microsoft wireless stock ONBOARD 
  hide details  
Reply
post #3 of 5
its probly ur windows ,i had a similer problem
post #4 of 5
vista does weird things. I had the vista install DVD BSOD repeatedly once. Restored my HDD and somehow fixed it.
MINERVA
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 790FX-GD70 Sapphire HD4850 X2 2GB + PNY 9600GSO 768MB (PhysX) 4GB OCZ DDR3 Platinum 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Hitachi + 1TB WD Caviar Green Lite-On External DVD Burner Windows 7 x64 Dell S2309W 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream 700W XCLIO Windtunnel Logitech G500 
  hide details  
Reply
MINERVA
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II x4 955 MSI 790FX-GD70 Sapphire HD4850 X2 2GB + PNY 9600GSO 768MB (PhysX) 4GB OCZ DDR3 Platinum 1600 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1TB Hitachi + 1TB WD Caviar Green Lite-On External DVD Burner Windows 7 x64 Dell S2309W 
PowerCaseMouse
OCZ ModXStream 700W XCLIO Windtunnel Logitech G500 
  hide details  
Reply
post #5 of 5
Thread Starter 
well in that sense, I might add that I just did a fresh reformat just last week. I'm sure that Vista isn't the problem...
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › eVGA 8800GTS 320MB Boot Issue - graphical glitches