Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help please, can't get XP to work...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help please, can't get XP to work... - Page 2

post #11 of 13
Try booting up in safe mode or in the step by step mode. This may help to identify the cause.
I've got a feeling that its a driver that has been installed as I had the same issue several years ago and it was due to a non-WinXP certified driver for the sound card.
ASRock X99 ITX
(6 items)
 
Hyper-V NAS
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel 5820k ASRock X99E-ITX/ac KFA2 GeForce GTX 980Ti Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 PC4-24000C15 
Hard DriveCase
Samsung 850 EVO 1TB cooler master 915f 
  hide details  
Reply
ASRock X99 ITX
(6 items)
 
Hyper-V NAS
(9 items)
 
 
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel 5820k ASRock X99E-ITX/ac KFA2 GeForce GTX 980Ti Corsair Vengeance LPX 16GB DDR4 PC4-24000C15 
Hard DriveCase
Samsung 850 EVO 1TB cooler master 915f 
  hide details  
Reply
post #12 of 13
Thread Starter 
Well, I can't even get into safe mode, it just lists a bunch of Windows files and then stops. As for the drivers, what are the chances that is the problem on all 4 drives, and one drive doesn't even have an OS installed onto it.
post #13 of 13
Thread Starter 
Update - Finally figured it out, and it was such a simple solution. Just reset CMOS/BIOS by removing the battery, and it's working now without any problems. Thanks for the help!
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Windows
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Windows › Help please, can't get XP to work...