Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Computer starts up but no display
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Computer starts up but no display - Page 2

post #11 of 26
Sounds like short circuit to me.

You sure you did mount it correctly, with stand-offs in all the right places (and NOT one that doesn't match a mounting hole in the motherboard)?

Also, anything that could cause a short?

Try a boot outside the case with CPU/Single stick RAM/VGA card... and nothing else.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
post #12 of 26
Thread Starter 
no cba i had problems with my mobo from the very begining due 2 the ethernet ports not working so i think its the mobo!!!!!!!
im sending it back rma 2moro to ocuk
so i sould get my money back
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
post #13 of 26
Try taking out a stick of ram and booting with a single stick.
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #14 of 26
did u update ur bios?
post #15 of 26
Quote:
Originally Posted by noobdown View Post
did u update ur bios?
err... system doesn't POST... how'd you do that?
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
post #16 of 26
Thread Starter 
what do u meen?? ill try one stick now but my mobo is gone! <chozart edit for language>
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
post #17 of 26
Quote:
Originally Posted by felixfinn View Post
i just got my mobo back from ocuk
put every thin 2 gether boot up and no display???

any help

p5b deluxe
8800gts
e6420
2gb 6400
600w psu
did u try a old pci vc?
post #18 of 26
Quote:
Originally Posted by felixfinn View Post
what do u meen?? ill try one stick now but my mobo is gone!
You don't know that yet. There could be other reasons why it's acting like this, such as a short circuit.

Get it out of the case, put the board on a flat, antistatic surface. Install PCU + cooler, one stick of RAM, and the Video card. (NO hard drives or anything like that... just those parts).

Connect the PSU cables, and short the power pins with a screwdriver

If it doesn't boot in that case, then possibly the board is indeed toast, or the PSU might be.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
E8400 @ 3.8 GHz DFI LANPARTY DK X38-T2R eVGA 8400GS 2GB Mushkin DDR2 800 (single stick) 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
250GB WD SATA None Windows XP Pro 32-bit HP Pavilion f1703 
KeyboardPowerCaseMouse
N/A Corsair HX520 Coolermaster Cavalier N/A 
Mouse Pad
N/A 
  hide details  
Reply
post #19 of 26
dude I recently did some case mods and when I put everything back together that same thing happened to me- no display but was definitely booting I wasn't sure what happened, and ECS (manuf.) wouldn't help me. So, I just ordered the eVGA 680i. Still, I wish they would RMA the old one for me. I would definitely talk to the manufacturer and see what they will do for you. It can't hurt to try!
Maelstrom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 Gigabyte DS3LR eVGA 9800GTX+ 4x2gb G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 500gb perp Windows 7 x64, Ubuntu 9.10 beta 23" Samsung, 22" Acer AL2223, 19" Hanns-G Logitech G15 
PowerCaseMouse
Ultra X-Finity 600W NZXT Alpha Logitech G7 
  hide details  
Reply
Maelstrom
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Core i7 920 Gigabyte DS3LR eVGA 9800GTX+ 4x2gb G.Skill Ripjaws 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Seagate 500gb perp Windows 7 x64, Ubuntu 9.10 beta 23" Samsung, 22" Acer AL2223, 19" Hanns-G Logitech G15 
PowerCaseMouse
Ultra X-Finity 600W NZXT Alpha Logitech G7 
  hide details  
Reply
post #20 of 26
Thread Starter 
yeah ill tell u the story well i sent my mobo back like last week 4 rma because my ethernets and usb dont work they sent it back 2 me because i 4got to do on thing i was so angry yeah so i think my mobo is just completely boomed now so im sending it of again 2moro and then i can buy my self a nice new evga 680i P better than the piece of crap p5b!
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
Onlinegamekeys
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
intel core 2 duo E6420 evga 680i A1 BFG 9800GTX Stock Corsair 2GB XMS2 Dominator 8500 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
1x Raptor 74gb 1x 160gb 7200rpm lg dvd rom and lite dvdrw+cdrw Windows xp 32bit pro samsung 24 
KeyboardPowerCaseMouse Pad
mx3000 OCZ GameXStream 600w Silent SLI Ready ATX2 cm stacker 830 silver razer exactmat 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Computer starts up but no display