Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problem with one of my 8600gt cards
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Problem with one of my 8600gt cards

post #1 of 21
Thread Starter 
had sli running in xp but decided too stick vista in, mainly for the reason so i can play shadowrun, but for some reason its saying have dont have enough resources too run the second card

It worked perfect in windows xp.

Iv got all the lastest drivers, anyone have a clue..
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
post #2 of 21
Hhmm...I don't know what it means by saying 'not enough recources'. But did you try to repair or install the game again? or is it just a grapichs card issue.

And what if you run it as administrator?
Asus Laptop
(10 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 - 2670QM 2.4 - 3.2 Ghz GeForce GT 630M 8 GB @ 1333 Mhz OCZ Vertex 3 SSD 230 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB second drive @ 7200 RPM Windows 7 Ultimate Asus Full HD 1920x1080 Asus Chicklet Backlight 
Audio
Bang & Olufsen ICEpower 
  hide details  
Reply
Asus Laptop
(10 items)
 
  
CPUGraphicsRAMHard Drive
I7 - 2670QM 2.4 - 3.2 Ghz GeForce GT 630M 8 GB @ 1333 Mhz OCZ Vertex 3 SSD 230 GB 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
750 GB second drive @ 7200 RPM Windows 7 Ultimate Asus Full HD 1920x1080 Asus Chicklet Backlight 
Audio
Bang & Olufsen ICEpower 
  hide details  
Reply
post #3 of 21
I have had this problem be for how much ram do you have free when you tryed to do this.This also happens to me when i try to run a benchmark or somthing.I need atleast 65% free ram to start anything or i get this error.I would try to close everthing down and then try it.
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core 2 Duo 2.00GHz ATI Radeon HD 3650 512MB RAM 4GB DDR2 800MHZ One 250GB and one 320GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD-RW Windows vista  17" Toshiba Toshiba 
PowerCaseMouseMouse Pad
Toshiba Touchpad None 
  hide details  
Reply
    
CPUGraphicsRAMHard Drive
Intel Core 2 Duo 2.00GHz ATI Radeon HD 3650 512MB RAM 4GB DDR2 800MHZ One 250GB and one 320GB 
Optical DriveOSMonitorKeyboard
DVD-RW Windows vista  17" Toshiba Toshiba 
PowerCaseMouseMouse Pad
Toshiba Touchpad None 
  hide details  
Reply
post #4 of 21
Thread Starter 
Im only using 19% of my ram so theres plenty left lol.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
post #5 of 21
Tried re-installing drivers?
post #6 of 21
Thread Starter 
this is a weird one you see, if i use the drivers from nvidia website or the drivers on the disc that came with the cards, i get nvidia drivers but only one card will work, the other will flash up not having enough resources too run.. If i update drivers in device manager it will revert them back too standard vga cards and both will work fine. obviously not in sli mode of great preformance. so im thinking its got something too do with a nvidia driver somewere. but very one i download all do the same.

iv updated the mobo's bios too but it still isnt having none of it.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
post #7 of 21
Thread Starter 
Anyone have any ideas, iv got just over 1600mb of ram free, both cards work fine on there own, but as soon as i put them both in the one in the black slot dont wont too play...

it was a fresh install of vista too so im confused as too what it could be.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
post #8 of 21
it could be your drives
and its enabled in bois?
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
post #9 of 21
Thread Starter 
yes mate iv had it set on auto and even dual card, but nothing, the second gfx card wont even light up a moniter never mind go into sli mode.

i knew i shouldnt have removed xp
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Phenom II X2 555 Black Edition Gigabyte GA-880GM-UD2H 8800gt 512mb 4GB DDR3 OCZ Gold 1333mhz (9-9-9-20) 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
Maxtor SATA 2 16mb 320GB Windows 7 64bit Ultimate Emprex 22" lcd x2 Logitec G15 
PowerCaseMouse
Hyper type-r 580w Jeantech PHONG laser mouse 6000 
  hide details  
Reply
post #10 of 21
have u tired the new drives
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
Coeus
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD 940 Msi 970a-g46 2x xfx 7970 G Skill NQ PC1333 4x2 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Seagate 7200.9 160gb need Windows 10 64bit Sharp 32inch 
Power
Thermaltake 1350 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: NVIDIA
Overclock.net › Forums › Graphics Cards › NVIDIA › Problem with one of my 8600gt cards