Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help, rig won't POST
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Help, rig won't POST - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
i put it all together outside of the case and the first time it worked but this thing came up saying i needed a floppy so it could flash my bios! so i shut it off to do that but now i can't even get that to come up. is my mobo dead?
post #12 of 14
Thread Starter 
well, good news and bad news. first i'll start with the bad news.

my p5n32-E sli is dead

now the good news is how i found that out

i got an asus striker and when my p5n32-e comes back from RMA i'm going to use it to build another computer.

AND windows vista OEM doesn't even know that i changed the motherboard which is why i got the striker because i was hoping that would happen.
post #13 of 14
Sorry heard that your p5 n32 is dead.And the striker and this one is almost the same.You peel off the sticker and it said stricker.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Thread Starter 
yeah thats why i bought it. i was going to just get another p5n32-e but they were out of stock.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Help, rig won't POST