Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Temps still seem slightly high...
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Temps still seem slightly high... - Page 4

post #31 of 37
you didn't list temps on ly speed/vcore
post #32 of 37
Thread Starter 
Edited
post #33 of 37
more important is whats load (run orthos for 5-10 min to warm it up)
post #34 of 37
Thread Starter 
Temps are 47c at full load now for 30min. It's crap that i gotta go up so much more for 3.5
post #35 of 37
anything under 60 is fine (though I prefer under 50)

Though that is alot of voltage
post #36 of 37
Thread Starter 
Whelp I'm testing out 3.5GHz at 1.425vcore now. I folded with two instances all night at 3.36GHz at the same vcore.

We'll see how she does today. I'm idling at 30c and loading at 50c. Wish me luck.
post #37 of 37
dude those idle temps are sweet!... load seems really high though??? :S
SWiFT
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 @ 3.3GHz ASUS P5N-E EVGA 8800GTS 2GB Crucial DDR2 533 @ 667 4-4-4-12 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x 250Gb Seagate Barracudas Raid 0 & 300GB Maxtor LG DVD+-RW DL 16x Windows XP / Vista Ultimate Compaq 15" TFT 
PowerCase
Thermaltake Tough Power 750W Cheap Dragon Case 
  hide details  
Reply
SWiFT
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 @ 3.3GHz ASUS P5N-E EVGA 8800GTS 2GB Crucial DDR2 533 @ 667 4-4-4-12 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2 x 250Gb Seagate Barracudas Raid 0 & 300GB Maxtor LG DVD+-RW DL 16x Windows XP / Vista Ultimate Compaq 15" TFT 
PowerCase
Thermaltake Tough Power 750W Cheap Dragon Case 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Water Cooling
Overclock.net › Forums › Cooling › Water Cooling › Temps still seem slightly high...