New Posts  All Forums:Forum Nav:

virus problem

post #1 of 4
Thread Starter 
Hey guys i have this one problem on my computer. Last month my computer started getting really slow, and i realized my system idle process was peaking. I have just reformated my computer and its still the same problem . can anyone tell me whats wrong i belive its a virus
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Did you do a full or a quick format? If you did a full format I don't think it is a virus. If you did a quick format go back and do a full format.
post #3 of 4
Thread Starter 
i did full format
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
Current Rig
(14 items)
 
Macbook Pro 13"
(5 items)
 
 
CPUGraphicsRAMHard Drive
2.5 GHz Intel Core i5 Intel HD Graphics 4000 512 MB 4 GB 1600 MHz DDR3 500GB HDD 
OS
MAC OS X  
  hide details  
Reply
post #4 of 4
Well, hmmm.
It's not a virus then, It must be hardware. I'm just not sure where to begin.
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Networking & Security