Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › Ubuntu refuses running on biostar?
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Ubuntu refuses running on biostar?

post #1 of 4
Thread Starter 
For some reason, Ubuntu will load ONLY to a blank screen. Are their any BIOS option i should look out for, or any other setting that could inhibit the installation?

I am going to Dual-boot Windows XP pro and Ubuntu 64-bit (the lastest version)

Currently, my x3600 is running at 3.2ghz like its a sneeze. at 1.45 volts,
Boiled In Water
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthII x4 630 @ 3.6/2.7ghz 1.4v Gigabyte 890GPA-UD3H rev1.0 Gigabyte GTX 550 ti 1gb 1000/2000/2400 G.Skill DDR3 1600mhz 2x2gb 1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x1TB RAID0 WDFALS+Seagate LG DVD+RW Lightscribe Windows 7 Ultimate x64 21.5" Asus 5ms 1080p 
PowerCase
Corsair CMPSU-850TX Antec 300 
  hide details  
Reply
Boiled In Water
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AthII x4 630 @ 3.6/2.7ghz 1.4v Gigabyte 890GPA-UD3H rev1.0 Gigabyte GTX 550 ti 1gb 1000/2000/2400 G.Skill DDR3 1600mhz 2x2gb 1.5v 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
2x1TB RAID0 WDFALS+Seagate LG DVD+RW Lightscribe Windows 7 Ultimate x64 21.5" Asus 5ms 1080p 
PowerCase
Corsair CMPSU-850TX Antec 300 
  hide details  
Reply
post #2 of 4
Is it a grub loading error? my mobo does that with grub, so I hafto run SUSE so I can use lilo.
E2140
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E2140@3200MHz ASUS P5K-E PNY 7800GT 2x1GB patrior extreme DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB SATA seagate barracuda lite-on SATA with the red light works windows XP/ubuntu apple 16inch 1600x1200 CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Das II w/ cherry blue PC P&C silencer 750W thermaltake armor razor sumthin' or other 
Mouse Pad
sun microsystems 
  hide details  
Reply
E2140
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E2140@3200MHz ASUS P5K-E PNY 7800GT 2x1GB patrior extreme DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
500GB SATA seagate barracuda lite-on SATA with the red light works windows XP/ubuntu apple 16inch 1600x1200 CRT 
KeyboardPowerCaseMouse
Das II w/ cherry blue PC P&C silencer 750W thermaltake armor razor sumthin' or other 
Mouse Pad
sun microsystems 
  hide details  
Reply
post #3 of 4
Is there a reason you think its the mobo?
It goes to eleven
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 DS3 EVGA 8600GTS 2GB XMS2 DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1.294 TB Arch Linux/XP Samsung 226bw Eclipse II 
PowerCaseMouse
Corsair 520HX Lian-Li v1000B Plus G7 
  hide details  
Reply
It goes to eleven
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6300 DS3 EVGA 8600GTS 2GB XMS2 DDR2-800 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
1.294 TB Arch Linux/XP Samsung 226bw Eclipse II 
PowerCaseMouse
Corsair 520HX Lian-Li v1000B Plus G7 
  hide details  
Reply
post #4 of 4
are you connected via a dvi .. if so connect to the vga and see if that helps do you at least see it start to load if so you might also be able to login to a command prompt and install better ati drivers to give you the support you need if indeed it is your problem
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600k Asus p8p67-Deluxe Zotac GTX780 6GB OC G-skill Ripjaws 1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 840 EVO 250 Samsung EVO 120 Western Digital 1TB Black Lite On 20x DVD RW 
CoolingOSOSOS
XSPC RayStorm + 360Extreme Rad Arch Linux Windows 8.1 x64 WindowsRE 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus PB278Q ThermalTake Meka G1 Evga SuperNova 1000 P2 Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudio
Logitec G500 Gaming Mouse Ultra Pad Fiio E-17 + ATH-M50 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel I7 2600k Asus p8p67-Deluxe Zotac GTX780 6GB OC G-skill Ripjaws 1866 
Hard DriveHard DriveHard DriveOptical Drive
Samsung 840 EVO 250 Samsung EVO 120 Western Digital 1TB Black Lite On 20x DVD RW 
CoolingOSOSOS
XSPC RayStorm + 360Extreme Rad Arch Linux Windows 8.1 x64 WindowsRE 
MonitorKeyboardPowerCase
Asus PB278Q ThermalTake Meka G1 Evga SuperNova 1000 P2 Xigmatek Elysium 
MouseMouse PadAudio
Logitec G500 Gaming Mouse Ultra Pad Fiio E-17 + ATH-M50 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Linux, Unix
Overclock.net › Forums › Software, Programming and Coding › Operating Systems › Linux, Unix › Ubuntu refuses running on biostar?