Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › USB Devices not working..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

USB Devices not working..

post #1 of 14
Thread Starter 
I get "USB Device not Recognized" when I plugged in my external HD. I get no notification of anything when I plug my camera in either.

What could be wrong? (Just switched cases)
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #2 of 14
did you install the usb drivers?
The System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e8400 Asus P5N-e SLI 650i eVGA 8800GTX G-skill(2 x 2gb) DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 74 raPtor- 500gbWD - 1tbWD - 250gb WD Sony Windows 7 ultimate x64 Dell S2409W 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech g15 Silencer 750 Quad Antec 300|modded razer lachesis 
Mouse Pad
eXtractmat 
  hide details  
Reply
The System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
e8400 Asus P5N-e SLI 650i eVGA 8800GTX G-skill(2 x 2gb) DDR2-800 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
WD 74 raPtor- 500gbWD - 1tbWD - 250gb WD Sony Windows 7 ultimate x64 Dell S2409W 24" 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech g15 Silencer 750 Quad Antec 300|modded razer lachesis 
Mouse Pad
eXtractmat 
  hide details  
Reply
post #3 of 14
if it's in the front USB ports, it's possible one ofthe pins got flipped around...
post #4 of 14
Thread Starter 
None came with any devices. Do you get them online? If so, where?

Thanks
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #5 of 14
Are you talking about the case's front usb plugs?
300
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800+ am2 250x10 1.32v epox mf4ultra 7600gt fatal1ty 2gb geil ddr2 533 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb wd sata writemaster dvd ls xp pro 32bit w/ windows x vista acer 22" ws & sony 19" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 logisys 550w 25a 12v 38a 5v 30a 3.3v clear acrylic logitech mx518 
Mouse Pad
big green one 
  hide details  
Reply
300
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800+ am2 250x10 1.32v epox mf4ultra 7600gt fatal1ty 2gb geil ddr2 533 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb wd sata writemaster dvd ls xp pro 32bit w/ windows x vista acer 22" ws & sony 19" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 logisys 550w 25a 12v 38a 5v 30a 3.3v clear acrylic logitech mx518 
Mouse Pad
big green one 
  hide details  
Reply
post #6 of 14
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by DesertRat View Post
if it's in the front USB ports, it's possible one ofthe pins got flipped around...
Rear ones too. =(

(All usb sockets seem aren't working.)
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #7 of 14
did u try other devices or is it just this drive. also have you had this device plugged intotthe USB ports b4?
post #8 of 14
Thread Starter 
I tried other devices too. Everything worked fine before the swap.
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #9 of 14
It is possible that you pluged in the front usb ports with an improper pin and it is shorting out all usb ports. Try to unplug the front usb headers and then try using the rear.
300
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800+ am2 250x10 1.32v epox mf4ultra 7600gt fatal1ty 2gb geil ddr2 533 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb wd sata writemaster dvd ls xp pro 32bit w/ windows x vista acer 22" ws & sony 19" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 logisys 550w 25a 12v 38a 5v 30a 3.3v clear acrylic logitech mx518 
Mouse Pad
big green one 
  hide details  
Reply
300
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
3800+ am2 250x10 1.32v epox mf4ultra 7600gt fatal1ty 2gb geil ddr2 533 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
80gb wd sata writemaster dvd ls xp pro 32bit w/ windows x vista acer 22" ws & sony 19" lcd 
KeyboardPowerCaseMouse
g15 logisys 550w 25a 12v 38a 5v 30a 3.3v clear acrylic logitech mx518 
Mouse Pad
big green one 
  hide details  
Reply
post #10 of 14
Quote:
Originally Posted by Wankerfx View Post
I tried other devices too. Everything worked fine before the swap.
hmmm... possibly a dead short on a USB pin?
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › USB Devices not working..