Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › USB Devices not working..
New Posts  All Forums:Forum Nav:

USB Devices not working.. - Page 2

post #11 of 14
Thread Starter 
It seems to recognize my Ipod though. Argh, this is annoying.
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #12 of 14
I don't remeber the cmd but you need to clear out your USB cache essentially. that's my geuss anyway.
post #13 of 14
Thread Starter 
Camera works. HD doesn't work on the other PC.

HD must be messed?
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
MSI Wind
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel Atom 1.6Ghz Intel® 945GSE+ICH7M UMA 1GB DDR2-667 
Hard DriveOptical DriveMonitorCase
80GB N/A 10" 1024x600 MSI Wind 
  hide details  
Reply
post #14 of 14
Quote:
Originally Posted by Wankerfx View Post
Camera works. HD doesn't work on the other PC.

HD must be messed?
quite possibly yes...

the USB port's on ur mobo might be messed up and deliverd too much V frying the HDD's controller but ur Ipod might have been much more volt tolorent....
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Hard Drives & Storage
Overclock.net › Forums › Components › Hard Drives & Storage › USB Devices not working..