Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Rig Wont Boot!!!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

Rig Wont Boot!!! - Page 2

post #11 of 19
Thread Starter 
grrrr nothing is working gonna throw this bloody thing out the window...
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
post #12 of 19
Thread Starter 
screw computers there a waste of money im selling mine and moving on to cars....

p.s. DONT EVER BUY STRIKER EXTREME NOT EVEN IF YOU HAVE ALL THE MONEY IN THE WORLD SINCE THE DAY I BAUGHT IT I DONT THINK IVE HAD ONE STABLE DAY
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
post #13 of 19
Cars? Boy don't get your head twisted around the wrong idea. Cars are worse than computers; please, trust me on that.

Maybe you've just had a defective board all this time? Or maybe you're still in training and you don't really know the ins and outs of OCing and dealing with these parts and peripherals?

Take a breather then start troubleshooting. As it seems, you hadn't bothered to try each and every stick of memory one by one until it was mentioned, there might be other things you've yet to try that haven't been mentioned just yet.

Do you have another LGA775 board lying around to plug the Quad into? Start troubleshooting and stop flippin' your wig.
Final Cut Studio
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (L724A841) @ 3.6Ghz Asus P5k-E BFG nVidia GeForce 7900GS Ballistix DDR2-1066 1gb x 4 (4Gb) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
3 x Seagate 250gb 7200.10 | Seagate 500gb EXT. Pioneer IDE DVD-DL Win xP | OS X 10.4.9 PC P&C 610W 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
Final Cut Studio
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6600 (L724A841) @ 3.6Ghz Asus P5k-E BFG nVidia GeForce 7900GS Ballistix DDR2-1066 1gb x 4 (4Gb) 
Hard DriveOptical DriveOSPower
3 x Seagate 250gb 7200.10 | Seagate 500gb EXT. Pioneer IDE DVD-DL Win xP | OS X 10.4.9 PC P&C 610W 
Case
COOLER MASTER Centurion 5 
  hide details  
Reply
post #14 of 19
Thread Starter 
i just oredered the q6600/xfx combo im thorwing the striker out actually better yet im gonna burn it. and bud i noe cars are a ***** but you get alot more back from umm. i drive my dads sl-600 amg
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
post #15 of 19
This kind of thing's always happen.Take your time and turn off your system and take a cup of water.And then go back to work on it.Do what others members suggested.Try to boot with 1 stick and get into bios and set the rigth volt's.I think that's your problem too.
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
E6850 SLA,G0,@3.7 P5N32 SLi/680iSB=Jing ting/nb=spirit II[1203]bios] MSI 470 GTX[order on his way] 4 gig ocz Reapers pc 8500 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
2 WD 250gig 16mb/raid 0\1 WD640 AALS 32MB win xp pro sp3/Windows 7 Beta LCD,22"=Samsung 2MS,226BW,52"samsung LN5A550 Thermaltake xaser 
PowerCaseMouseMouse Pad
oczgamexstream700 wtt x blade/modded Razor deathadder thermaltake gamer pad/led 
  hide details  
Reply
post #16 of 19
Thread Starter 
IVe tried all four sticks sepretaly didnt you read my first post. I tried all for sticks seprtatly and both cards in different slots ive basically gone through all toubleshooting....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
post #17 of 19
is you motherboard led lighting up? If not I think your power supply is dead, if it is then your motherboard is defective.
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
post #18 of 19
Thread Starter 
eveything turns on and it just sits there all fans are on gfx's are working even mobo lights are on.....
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
My System
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Q6000@3.2(1.29V) Evga 680i A1 (P31) Evga 8800 Ultra @ 700/2430 2GB OCZ SLI Ready @ 1220MHZ 
Hard DriveMonitorPowerCase
SEAGATE 7200.11 32MB 1000GB 22" Viewsonic LCD 850 Enermax Galaxy Kandalf LCS 
  hide details  
Reply
post #19 of 19
then either try and change the power supply, if not you motherboards dead.
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
The first
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
pentium 4 550 prescott 3.4ghz Asus p5ad2-e-premium sapphire Radeon x850xt Crucial Ballistix 2x 1Gb 
Hard DriveOptical DriveOSMonitor
Western Digital 111 Gb A-open dvd/cd-rw Windows xp pro sp.2 LG 17" 715z 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech Playstation 2 style starpower 500 watts Raidmax Samurai xe Basic black 
Mouse Pad
nope 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: Intel - General
Overclock.net › Forums › Intel › Intel - General › Rig Wont Boot!!!