Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › GTA: San Andreas problem!
New Posts  All Forums:Forum Nav:

GTA: San Andreas problem!

post #1 of 7
Thread Starter 
The problem is that GTA is running REALLY fast. And not in the good way. The more fps I get, the faster everything is! Its almost impossible to play! Has anyone else had this problem?
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
post #2 of 7
Have you installed the AMD dual core patch yet?

EDIT: Here is the download link
Gaming Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 x2 4600+ AM2 Dell 0CT103 EVGA GeForce 9600GT 512MB 4 x 1GB Wintec (DDR2-667) 
Hard DriveOSMonitorCase
SAMSUNG HD160JJ/P SATA-II 160GB Windows Vista Ultimate x64 Dell 1907FP 19" Dell Dimension E521 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
Gaming Rig
(13 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
AMD Athlon 64 x2 4600+ AM2 Dell 0CT103 EVGA GeForce 9600GT 512MB 4 x 1GB Wintec (DDR2-667) 
Hard DriveOSMonitorCase
SAMSUNG HD160JJ/P SATA-II 160GB Windows Vista Ultimate x64 Dell 1907FP 19" Dell Dimension E521 
Mouse
Logitech MX518 
  hide details  
Reply
post #3 of 7
Thread Starter 
Quote:
Originally Posted by Dennisjr13 View Post
Have you installed the AMD dual core patch yet?

EDIT: Here is the download link
The patch is useless for Server 2003 . Plus its ran fine before without it
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
post #4 of 7
Hmm..that's strange. I don't get this error on my PC. Isn't there an FPS cap you can lock it at?
post #5 of 7
You should try to run it with the processor affinity set to core 0 only and see if that fixes it.
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t@3.8 Crosshair IV Formula Diamond 5850 4gb G-Skill Ripjaw 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
64gb SSD w/trim WIndows 7 Pro 64bit 21.5 Dell Ultrasharp Microsoft Sidewinder 
PowerCaseMouseMouse Pad
750w Decathalon Lancool k-62 G5 Razer Xact Mat 
  hide details  
Reply
    
CPUMotherboardGraphicsRAM
1055t@3.8 Crosshair IV Formula Diamond 5850 4gb G-Skill Ripjaw 1600 
Hard DriveOSMonitorKeyboard
64gb SSD w/trim WIndows 7 Pro 64bit 21.5 Dell Ultrasharp Microsoft Sidewinder 
PowerCaseMouseMouse Pad
750w Decathalon Lancool k-62 G5 Razer Xact Mat 
  hide details  
Reply
post #6 of 7
Oh, and I found this cheat code to slow down gameplay:

LIYOAAY

Type that during the game.
post #7 of 7
Thread Starter 
Seems to have fixed its self, very odd...
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
Boxxy Minaj
(15 items)
 
  
CPUMotherboardGraphicsRAM
Intel i7 2600K @4.8GHZ ASUS P8P67 Pro MSI Twin Frozr II HD6870 1GB 16GB Kingston HyperX DDR3-1600 
Hard DriveCoolingOSMonitor
1TB WD Black + 6TB in storage Corsair H50 Mac OS X 10.7.2 21.5 ASUS VH222 + 40" Samsung HDTV 
KeyboardPowerCaseMouse
Logitech G15 Antec Earthwatts 750w Lian-Li A05N Logitech Performance MX 
Mouse PadAudio
Razer Exactmat (control side) Griffin iMic + Altec Lansing Octaine 7 
  hide details  
Reply
New Posts  All Forums:Forum Nav:
  Return Home
  Back to Forum: PC Gaming
Overclock.net › Forums › Video Games › PC Gaming › GTA: San Andreas problem!